Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ENZYM SCUKRZAJĄCY DO ZACIERÓW ZBOŻOWYCH

10-06-2015, 17:38
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 5 zł      Aktualna cena: 5 zł     
Użytkownik starowar
numer aukcji: 5346725164
Miejscowość okolice Warszawy
Kupiono sztuk: 15    Wyświetleń: 49   
Koniec: 10-06-2015 17:11:36
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

STAROWAR, drożdże gorzelnicze; drożdże gorzelniane; drożdże winne; bimber; wino; samogon; destylator; piwo; esencja smakowa; zaprawka; alcotec; coobra; cobra; alkotek; kapturki; korki; aglomerowane; wegiel aktywny; węgiel aktywny; filtr węglowy; oczyszczanie; enzymy; pożywka; pozywka;alkoholomierz; wkaźnik; wkaznik; whisky; przewod; silikon; silikonowy; wężyk; wezyk; safale; worek filtracyjny; sączki; bibuły

Jesteśmy pasjonatami, hobbystami i koneserami smaku.

Zawsze służymy radą i pomocą.

Jesteśmy dostępni codziennie 8:00-20:00 oprócz świąt.

Potrzebujesz porady, albo pomocy???

Zadzwoń - 0[zasłonięte]600-36-50
Napisz - [zasłonięte]@starowar.pl
Porady specjalisty
15:00-18:00
0-608-[zasłonięte]-892
Pod ten numer proszę nie kierować pytań o koszty, ani o realizację przesyłek.

 

 

 

 

 

Dlaczego warto kupować u nas?

Nasze atuty:

  ·         Przede wszystkim oferujemy produkty bardzo dobrej jakości i zawsze odpowiednio długim terminem ważności.

·         Jesteśmy bezpośrednim importerem i dystrybutorem, dlatego też ceny naszych produktów nie są wysokie.

·         Oferujemy najniższe koszty wysyłki firmą kurierską.

·         Szybka wysyłka 0-24h.

·         Możliwość zwrotu zakupionego towaru w stanie naruszonym w ciągu 10 dni od otrzymania przesyłki.

·         Wszystkie zakupy łączymy w jedną przesyłkę.

·         Jesteśmy z Allegro związani od 2003 roku. Mamy duże doświadczenie w sprzedaży internetowej.

·         Istniejemy od 1983 roku.


 

przedmiot aukcji


 

ENZYM SCUKRZAJĄCY 50ML

     Po wystudzeniu zacieru do 60 °C dodajemy kwasek cytrynowy, aby zakwasić zacier. Zacier musi mieć 3-5 pH.

Sprawdzamy paskiem pH. Dajemy rozpuszczony w wodzie enzym scukrzający w ilości 1ml enzymu na 2 kg śruty lub mąki. Bardzo dokładnie mieszamy.

Jedna butelka o pojemności 50ml wystarcza na 100kg śruty lub mąki

Optymalne pH i zakres pracy enzymu pH 3-5,5

Optymalna temperatura 55-60°C

Zakres temperatury 30-70°C

Drożdże:

Jak zacier ostygnie do 35°C dodajemy uwodnione drożdże. Musimy pamiętać, aby temperatura zaczynu drożdżowego i zacieru powinna być taka sama.


ZALECANE DROŻDŻE:

FERMIOL, RED ETHANOL


Temperatura fermentacji 35°C.

 

  Waga netto produktu: 70g 

 Waga brutto produktu: 90g

  

Wszystkie produkty oferowane na naszych aukcjach są z długim terminem ważności.




KOSZTY PRZESYŁKI

 

 

 

Kupiłeś kilka różnych produktów, a nie wiesz ile wyniesie przesyłka?

Podsumuj wagę brutto wszystkich zakupionych produktów + opakowanie 10% wagi zamówienia (kartonik, zabezpieczenie i folia, koperta bąbelkowa), albo zadzwoń pod numer[zasłonięte]600-36-50 albo 22[zasłonięte]783-88.




Najlepsze na rynku. 


Niska cena i najwyższa jakość.
 

 
TURBO VODKA STAR
TURBO STAR 3
TURBO STAR 6
TURBO STAR 8
TURBO STAR 24
TURBO STAR 48
linie-0369.gif von 123gif.de

ALCOTEC 23%

ALCOTEC TRIPLE STILL

 ALCOTEC 24

ALCOTEC 48

ALCOTEC 8

ALCOTEC VODKA STAR