Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Enzym gorzelniczy upłynniający 50 ml na 300 kg

23-11-2014, 22:29
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 5 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 5 zł     
Użytkownik maro106
numer aukcji: 4734147626
Miejscowość Jasło
Kupiono sztuk: 2    Licytowało: 2    Wyświetleń: 50   
Koniec: 23-11-2014 22:17:14
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


[zasłonięte]@euro-win.pl
(24h/dobę, 7 dni w tygodniu)

519 [zasłonięte]518 - zamówienia
(w dni robocze 9.00 - 17.00)

509 [zasłonięte]742 - porady itp.
(w dni robocze do 17.00)
Info

W razie jakichkolwiek pytań lub niejasności proszę o kontakt.

Preferujemy kontakt e-mail.
Koszt wysyłki/czas realizacji

Koszty wysyłki podane są zawsze w opisie przedmiotu - zależą od wagi.

Nie pobieramy żadnych opłat za pakowanie paczek, kartony, foliowanie itp.

 

Zdecydowana większość zamówień realizowana jest do 48 h - jednak w niektórych przypadkach zastrzegamy że czas ten może się wydłużyć do 5 dni roboczych.

 

Formy płatności

- wpłata na konto

- wysyłka za pobraniem

Informacje bankowe otrzymacie Państwo w e-mailu po zakończeniu aukcji.

Dostępne są one również na zakładce dostawa płatności.

Do każdej transakcji dołączony jest paragon fiskalny na życzenie faktura Vat
Ogólne zasady

1. Nie masz zamiaru kupić nie licytuj - nie ma możliwości odwołania oferty kup-teraz.

2. W tytule przelewu podaj swój nick z allegro ewentualnie nr aukcji.

3. Prosimy o podpisywanie się w e-mailach oraz prowadzenie korespondencji w formie "odpowiedz nadawcy"

4. Na określenie formy rozliczenia, lub wpłatę na konto czekamy do 2 tygodni po czym wysyłamy przypomnienie.

5. Jako kupujący wystawiasz komentarz pierwszy.

Witamy w sklepie allegro firmy Euro-Win


Oferujemy do sprzedaży: Enzym gorzelniczy upłynniający. 

  

 

Dawkowanie 15 ml na 100 kg skrobi.  


W  domowych warunkach 50 ml enzymu upłynniającego – jedna butelka - wystarcza na 300 kg mąki lub śruty zboża (1 ml enzymu na 6 kg śruty lub mąki)  

 

Przed zacieraniem przygotowujemy określoną ilość śruty lub mąki odmierzamy odpowiednią ilość enzymu upłynniającego i rozpuszczamy go w wodzie w stosunku 1 do 10.  

 

Gotujemy trzy litry wody na każdy kilogram śruty. Wsypujemy śrutę do wrzątku i dokładnie mieszamy i dodajemy uwodniony enzym.

 

Przy tradycyjnym zacieraniu enzym wlewamy do zacieru o temperaturze 80-90°C  Optymalne pH zacieru 5,8 -6,8  Optymalna temperatura 80-90°C  Zakres temperatury 70-100°C  Zakres pH 5,2-7,5  Dla zacierów ziemniaczanych dawkę należy podwoić.      

 

Enzym można też dodać do „nieskleikowanej” skrobi przed podgrzaniem . W tej sytuacji dzielimy go na dwie części. Drugą część enzymu dajemy po podgrzaniu zacieru do 90°C   Po tych czynnościach skrobia zawarta w zacierze jest upłynniona.

 

 

Koszty wysyłki:

Przy wpłacie na konto:

Paczkomaty InPost - 8,99 zł 

Poczta Polska do 1 kg: 10 zł - (przesyłka kurier 48) 

Firma kurierska do 5 kg - 13 zł

Firma kurierska do 30 kg - 17 zł

 

Za pobraniem:

Poczta Polska do 1 kg: 13 zł - (przesyłka kurier 48)

Firma kurierska do 5 kg - 15 zł

Firma kurierska do 30 kg - 22 zł

 
Zapraszamy na inne nasze aukcje, w których znajdziesz praktycznie wszystko co potrzebne da wyrobu wina i nie tylko...   KLIKNIJ TU !!!
 
Pamiętaj kupując kilka rzeczy na raz - tylko raz płacisz za koszty wysyłki !!!

Enzym gorzelniczy upłynniający 50 ml na 300 kg
Zastrzegamy sobie prawa do swoich zdjęć, opisów, elementów graficznych oraz kodu źródłowego strony.
Kopiowanie wyżej wymienionych elementów jest zabronione!!!
 


Zapraszamy na nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

  galeria ebay