Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Enzym gorzelniczy scukrzający 50 ml na 100 kg

27-05-2014, 22:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 5 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 5 zł     
Użytkownik maro106
numer aukcji: 4192593523
Miejscowość Jasło
Licytowało: 1    Wyświetleń: 55   
Koniec: 27-05-2014 22:17:14
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


[zasłonięte]@euro-win.pl
(24h/dobę, 7 dni w tygodniu)

519 [zasłonięte]518 - zamówienia
(w dni robocze 9.00 - 17.00)

509 [zasłonięte]742 - porady itp.
(w dni robocze do 17.00)
Info

W razie jakichkolwiek pytań lub niejasności proszę o kontakt.

Preferujemy kontakt e-mail.
Koszt wysyłki/czas realizacji

Koszty wysyłki podane są zawsze w opisie przedmiotu - zależą od wagi.

Nie pobieramy żadnych opłat za pakowanie paczek, kartony, foliowanie itp.

 

Zdecydowana większość zamówień realizowana jest do 48 h - jednak w niektórych przypadkach zastrzegamy że czas ten może się wydłużyć do 5 dni roboczych.

 

Formy płatności

- wpłata na konto

- wysyłka za pobraniem

Informacje bankowe otrzymacie Państwo w e-mailu po zakończeniu aukcji.

Dostępne są one również na zakładce dostawa płatności.

Do każdej transakcji dołączony jest paragon fiskalny na życzenie faktura Vat
Ogólne zasady

1. Nie masz zamiaru kupić nie licytuj - nie ma możliwości odwołania oferty kup-teraz.

2. W tytule przelewu podaj swój nick z allegro ewentualnie nr aukcji.

3. Prosimy o podpisywanie się w e-mailach oraz prowadzenie korespondencji w formie "odpowiedz nadawcy"

4. Na określenie formy rozliczenia, lub wpłatę na konto czekamy do 2 tygodni po czym wysyłamy przypomnienie.

5. Jako kupujący wystawiasz komentarz pierwszy.

Witamy w sklepie allegro firmy Euro-Win


 

Oferujemy do sprzedaży: Enzym gorzelniczy scukrzający. 

  

 

Po wystudzeniu zacieru do 60 °C dodajemy kwasek cytrynowy, aby zakwasić zacier. 

 

 

Zacier musi mieć 3-5 pH.   Sprawdzamy paskiem pH.


Dajemy rozpuszczony w wodzie enzym scukrzający w ilości 1 ml enzymu na 2 kg śruty lub mąki.

 

Bardzo dokładnie mieszamy.  


Jedna butelka o pojemności 50 ml wystarcza na 100 kg śruty lub mąki.  


Optymalne pH  i zakres pracy enzymu  pH 3-5,5  


 

Optymalna temperatura 55-60°C

 

Zależnie od dostawy sprzedawany w szklanych lub plastikowych buteleczkach. 

 

Koszty wysyłki:

Przy wpłacie na konto:

Paczkomaty InPost - 8,99 zł 

Poczta Polska do 1 kg: 10 zł - (przesyłka kurier 48) 

Firma kurierska do 5 kg - 13 zł

Firma kurierska do 30 kg - 17 zł

 

Za pobraniem:

Poczta Polska do 1 kg: 13 zł - (przesyłka kurier 48)

Firma kurierska do 5 kg - 15 zł

Firma kurierska do 30 kg - 22 zł

 

 
Zapraszamy na inne nasze aukcje, w których znajdziesz praktycznie wszystko co potrzebne da wyrobu wina i nie tylko...   KLIKNIJ TU !!!
 
Pamiętaj kupując kilka rzeczy na raz - tylko raz płacisz za koszty wysyłki !!!

Enzym gorzelniczy scukrzający  50 ml na 100 kg
Zastrzegamy sobie prawa do swoich zdjęć, opisów, elementów graficznych oraz kodu źródłowego strony.
Kopiowanie wyżej wymienionych elementów jest zabronione!!!