Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ENGINEERING ASPECTS OF FOOD BIOTECHNOLOGY Teixeira

18-02-2014, 1:33
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 754.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898043223
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 18-02-2014 01:36:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19085, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98954, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16347, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90256, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73873, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19085, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98954, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16347, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90256, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73873

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Engineering Aspects of Food Biotechnology (Contemporary Food Engineering)

ENGINEERING ASPECTS OF FOOD BIOTECHNOLOGY Teixeira

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Jose Teixeira, Antonio Vicente
Language: English
Publisher: CRC Press
Publication Date: 29 Aug 2013
Dimensions: 23.6 x 15.6 x 3.2 cm
Format: Hardcover
Pages: 485
Condition: NEW
Product_ID: 14C9D95457

 

 


Food biotechnology’s typical developments and applications have occurred in the fields of genetics and in enzyme- and cell-based biological processes, with the goal of producing and improving food ingredients and foods themselves. While these developments and applications are usually well reported in terms of the underlying science, there is a clear lack of information on the engineering aspects of such biotechnology-based food processes. Filling this gap, Engineering Aspects of Food Biotechnology provides a comprehensive review of those aspects, from the development of food processes and products to the most important unit operations implied in food biotechnological processes, also including food quality control and waste management.
The book focuses on the use of biotechnology for the production of ingredients to be used in the food industry. It addresses two relevant issues—consumer’s awareness of the relation between nutrition and good health and the importance of environmental sustainability in the food chain (i.e. production of polymers and in vitro meat). A chapter on the application of process analytical technology highlights the importance of this tool for satisfying the increasingly sophisticated and strict polices for quality control and monitoring of specific process phases. The book includes a detailed presentation of relevant unit operations developed to extract/purify the ingredients of biotechnological origin intended for food applications.
In addition to examining the contributions of biotechnology to producing and improving food ingredients, the book provides a concise description of the role biotechnology plays in adding value to food processing by-products, including post-harvest losses, in relevant industries of the food sector. It builds a foundation for further research and development in the food processing industry.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.