KUCHENKA INDUKCYJNA CLATRONIC EKI3267
Indukcja: Najlepszy sposób gotowania Indukcja to najnowocześniejszy, najszybszy, najbardziej oszczędny, a przy tym najbezpieczniejszy sposób gotowania. Oferuje nieznany dotąd komfort obsługi: precyzyjne sterowanie temperaturą, szybkość i niezwykłą łatwość utrzymania w czystości. Indukcja to także inwestycja na lata – ponieważ na płycie nic się nie przypala, przez wiele lat będzie prezentować się idealnie.
Oszczędnie: W gotowaniu indukcyjnym ciepło wytwarzane jest na zasadzie indukcji elektromagnetycznej. Po postawieniu na włączonym polu garnka ze stali ferromagnetycznej, czyli takiej, która przyciąga magnes, pole magnetyczne odpowiedniej strefy grzewczej wprawia dno naczynia w mikrodrgania, wytwarzając ciepło. Płyta nie nagrzewa się, a ciepło powstaje jedynie w dnie naczynia, automatycznie dopasowując się do jego kształtu. Dzięki temu gotowanie indukcyjne jest dużo bardziej energooszczędne.
Technika indukcyjna
błyskawiczne rozgrzewanie kuchenki za pomocą indukcji
55 % oszczędności czasu w stosunku do konwencjonalnych kuchenek
automatyczne wyłączanie w garnkach nieindukcyjnych
bez fazy rozgrzewania, energooszczędna
5 poziomów temperatury - 70, 100, 140, 200, 240 st.C.
5 poziomów mocy - 500, 1400, 1600, 1800, 2000W
funkcja utrzymania ciepła - stałe ustawienie 70 st.C.
szklana płyta odporna na zarysowania
elektroniczne pole do obsługi
wskaźnik LED
wskaźnik mocy na wyświetlaczu
lampka kontrolna
wysoka stabilność
automatyczny wyłącznik po 120 minutach
duże i wyraźne przyciski zapewniają wygodna obsługe
zasilanie 230V 50Hz
moc 2000W
Gwarancja 24 miesiące PRODUKT FABRYCZNIE NOWY
|