Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Encyklopedia ziół wlaściwości przetwarzanie kuchni

07-02-2014, 10:16
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 29.95 zł     
Użytkownik www_ksiegarz_pl
numer aukcji: 3866133076
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 2   
Koniec: 07-02-2014 09:51:58

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Język: polski
Forma: album, atlas
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Encyklopedia ziół wlaściwości przetwarzanie kuchni


Encyklopedia ziół

 

Wydawca:
dragon
Oprawa: Twarda
Format: 21.0x29.0cm
Liczba stron: 192

Zioła. To hasło przywołuje natychmiast skojarzenie z letnią łąką oszałamiają aromatem roślin, barwnym korowodem motyli, pszczół i innych przedstawicieli pracowitego owadziego narodku. A tymczasem Wielka Encyklopedia Oxford wyprowadza nas z tego sielskiego obrazka, ustalając precyzyjnie kryteria: zioło, potocznie nazwa roślin zielarskich, które podane człowiekowi lub zwierzęciu, mają widoczny wpływ na stan organizmu. Określenie używane także w odniesieniu do surowców zielarskich i mieszanek ziołowych, służących do jednorazowego zaparzania. Tak więc do ziół zaliczamy także: jednoroczne i dwuletnie rośliny zielne, drzewa, krzewy, byliny, warzywa i niektóre grzyby. Mówiąc krótko, zioła, to wszystko, co rośnie, a co nas nie osłabi, lecz wzmocni. Encyklopedia zawiera informacje o najcenniejszych ziołach rosnących na terenach Polski, ich właściwościach leczniczych, przetwarzaniu, konserwacji, zastosowaniu w ziołolecznictwie, w kuchni i innych dziedzinach codziennego życia.
 
 

 

 

REGULAMIN SKLEPU NA STRONIE 

 


kupujesz wypełnij - formularz płacę

niezależnie od formy płatności

 

 

DANE DO PRZELEWU:
P.P.H.U Najbar Mirosław
ul.Batorego 24
43-100 Tychy
ING BANK ŚLĄSKI
92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368