|
|
Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II
tel. 501 [zasłonięte] 370
Księgarnia stacjonarna: 519 [zasłonięte] 288
504 [zasłonięte] 187
p[zasłonięte]@tlen.pl | |
|
|
Można łączyć zamówienie z zakupami dokonanymi
na koncie: piotr26047
Książki wysyłamy listem poleconym lub paczką w
ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.
W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro
lub numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM, Tychy
ul. Jana Pawła II
pon-pt 10-19; sob 10-16.
tel. 519 [zasłonięte] 288
Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z
księgarnią w godzinach pracy
księgarni. | |
|
|
Wpłata na konto
Pobranie: w przypadku przesyłki
pobraniowej prosimy o mailową dyspozycję do wysyłki za
pobraniem. | |
|
|
Bez względu na ilość zakupionych książek koszt
przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10
zł.
Priorytet - dopłata 1,50
zł | |
| |
|
Encyklopedia wypieków i
pieczenia
Wydawnictwo:
Rea
ISBN: [zasłonięte]978-8344-161-1 Format: 17.5x24.5cm Liczba
stron: 320 Oprawa: Twarda,przybrudzenia,
miejscami wgniecenia oprawy Wydanie: 2010
r.
Książka kucharska
poświęcona wypiekowi modnych babeczek, których nazwa pochodzi
od angielskiego "cake" (ciasto) i "cup" (kubek), jako
nawiązane do charakterystycznego kształtu tych smakołyków.
Jest tu ponad 60 sprawdzonych przepisów ilustrowanych
zachęcającymi ilustracjami. Przepisy wzbogacone zostały
informacjami na temat dekorowania ciastek oraz licznymi
wskazówkami na temat ich serwowania znanej amerykańskiej
dziennikarki kulinarnej.
Babeczki
na słodko Kaldunski Shelly
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN:
[zasłonięte]978-8381-917-2 Format: 19.5x25.4cm Liczba
stron: 128 Oprawa: Twarda Wydanie: 1, 2013
r.
Książka kucharska
poświęcona wypiekowi modnych babeczek, których nazwa pochodzi
od angielskiego "cake" (ciasto) i "cup" (kubek), jako
nawiązane do charakterystycznego kształtu tych smakołyków.
Jest tu ponad 60 sprawdzonych przepisów ilustrowanych
zachęcającymi ilustracjami. Przepisy wzbogacone zostały
informacjami na temat dekorowania ciastek oraz licznymi
wskazówkami na temat ich serwowania znanej amerykańskiej
dziennikarki kulinarnej.
| |
| |