Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Encyklopedia Gotowania Potrawy z warzyw

27-06-2012, 8:21
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 2355710784
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 15   
Koniec: 17-06-2012 07:45:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2004
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 3

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel. 501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna:
519 [zasłonięte] 288

504 029 187

[zasłonięte]@tlen.pl

Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 24

pon-pt 10-19; sob 10-15.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt telefoniczny z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

Wpłata na konto:

Alior Bank

21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

Encyklopedia Gotowania
Potrawy z warzyw

Barbara Adamczewska
PRÓSZYŃSKI i S-KA
Oprawa: Twarda
Format: 15.0x21.0cm
Ilość stron: 96
Rok wydania: 2004
ISBN: 83-7337-762-X

Opis:
Bogactwo i różnorodność na rynku warzyw skłania do inwencji kulinarnych. Dania, których podstawą są jarzyny, ze względu na walory odżywcze należą do najbardziej prozdrowotnych potraw. Lekkostrawne, sycące i wartościowe dania warzywne to doskonały pomysł na obiady i gorące kolacje. W najnowszym tomiku znajdą Państwo receptury na warzywne dodatki do mięs, ryb i jaj, takie jak fasolka szparagowa na kwaśno, fenkuł pod beszamelem, a także takie, które stanowią danie główne, jak pietruszkowe placuszki czy dynia zapiekana z sosem mięsnym.