|
|
Księgarnia
PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24
tel. 501 [zasłonięte] 370
Księgarnia
stacjonarna: 519 [zasłonięte] 288
504 029
187 [zasłonięte]@tlen.pl |
|
|
|
Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3
dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę
VAT.
W tytule
przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM,
Tychy
ul. Jana Pawła II 24
pon-pt 10-19; sob
10-15.
tel. 519 [zasłonięte] 288
Przy odbiorze osobistym
proszę o kontakt telefoniczny z księgarnią w godzinach pracy
księgarni.
|
|
|
|
Wpłata na konto:
Alior Bank
21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709
|
|
|
|
Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki
doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł. |
| |
Encyklopedia Gotowania Potrawy z warzyw
Barbara Adamczewska PRÓSZYŃSKI i S-KA Oprawa:
Twarda Format: 15.0x21.0cm Ilość stron: 96 Rok wydania:
2004 ISBN: 83-7337-762-X
Opis: Bogactwo i różnorodność na rynku warzyw skłania do
inwencji kulinarnych. Dania, których podstawą są jarzyny, ze względu
na walory odżywcze należą do najbardziej prozdrowotnych potraw.
Lekkostrawne, sycące i wartościowe dania warzywne to doskonały
pomysł na obiady i gorące kolacje. W najnowszym tomiku znajdą
Państwo receptury na warzywne dodatki do mięs, ryb i jaj, takie jak
fasolka szparagowa na kwaśno, fenkuł pod beszamelem, a także takie,
które stanowią danie główne, jak pietruszkowe placuszki czy dynia
zapiekana z sosem mięsnym.
|
|