Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

en-bs Y SPEVACK FARMER'S MARKET COOKBOOK SEASONAL

19-01-2012, 19:55
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 16 zł     
Użytkownik engbooks1
numer aukcji: 2031421821
Miejscowość Poznań
Wyświetleń: 7   
Koniec: 31-01-2012 14:27:24

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2003
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

e-mail - [zasłonięte]@gmail.com
telefon komórkowy - 504 [zasłonięte] 79 26

list polecony - 9 zl

Bank 1 WBK S.A. 82 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3590001 [zasłonięte] 133615

Zakupy w sklepie English Bookstore oznaczaja akcpetacje regulaminu znajdujacego sie na stronie "o mnie", bardzo prosimy o zapoznanie sie z regulaminem.

W przypadku zakupu wiekszej (niz jedna) ilosci ksiazek oplate za wysylke obliczamy w nastepujacy sposob: do kosztu wybranej opcji wysylki najciezszej ksiazki (najwyzsza cena wysylki listem ekonomicznym) dodajemy 2 zl za kazda kolejna ksiazke do trzech, powyzej trzech +1 zl za kazda nastepna.

 

  

YSANNE SPEVACK

 

FARMER'S MARKET COOKBOOK - MAKING THE MOST OF FRESH AND SEASONAL PRODUCTS OVER 140 RECIPES

 

 

DANE TECHNICZNE (STK 9)

OPRAWA: miekka, duzy format, kredowy papier, zdjecia, ilustracje

LICZBA STRON: 256

STAN: bardzo dobry -

 

OPIS:

This title helps you in making the most of fresh and seasonal produce with over 140 recipes. It offers over 140 irresistible recipes that make the most of fresh and seasonal cooking, with soups and salads, tempting main courses and superb desserts. Featuring a comprehensive survey of organic ingredients, from fabulous fruit and vegetables to tender meat and poultry, hearty breads and handy store-cupboard items, this is a practical and straightforward guide to understanding the issues surrounding organic food and drink. It features more than 750 beautiful photographs showing ingredients, step-by-step sequences as well as the finished dishes which include Garlic and Squash Soup, Smoked Haddock with Mustard Mash, Spicy Venison Casserole and Sticky Pear Pudding. It includes nutritional breakdowns for every recipe. This practical book offers a clear explanation of the organic movement with advice on buying organic food, storing and cooking, including 140 recipes. A visual encyclopedia features the exciting range of fresh and store-cupboard organic ingredients available from farmer's markets and supermarkets. There is detailed information on how their health benefits are superior to conventionally grown foodstuffs. Fruit and vegetables, meat, poultry, fish, herbs and seasonings are discussed. All the recipes are as delicious as they are healthy, and there are suggestions for all kinds of meals from light lunches to special occasion dinner parties.

 

 

 

 

GCS-AP1-R