Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

en-bs GRAY ROGERS RIVER CAFE COOKBOOK TWO

19-01-2012, 19:47
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 25 zł     
Użytkownik engbooks1
numer aukcji: 2027076144
Miejscowość Poznań
Wyświetleń: 11   
Koniec: 28-01-2012 22:52:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: twarda z obwolutą
Rok wydania (xxxx): 1997
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

e-mail - [zasłonięte]@gmail.com
telefon komórkowy - 504 [zasłonięte] 79 26

list polecony - 13 zl

Bank 1 WBK S.A. 82 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3590001 [zasłonięte] 133615

Zakupy w sklepie English Bookstore oznaczaja akcpetacje regulaminu znajdujacego sie na stronie "o mnie", bardzo prosimy o zapoznanie sie z regulaminem.

W przypadku zakupu wiekszej (niz jedna) ilosci ksiazek oplate za wysylke obliczamy w nastepujacy sposob: do kosztu wybranej opcji wysylki najciezszej ksiazki (najwyzsza cena wysylki listem ekonomicznym lub priorytetowym zaleznie od wybranej opcji) dodajemy 2 zl za kazda kolejna ksiazke do trzech, powyzej trzech +1 zl za kazda nastepna.

 

  

  

ROSE GRAY & RUTH ROGERS

 

 

 

 

 

 

RIVER CAFE COOKBOOK TWO

 

 

 

 

DANE TECHNICZNE (W1)

OPRAWA: twarda, duzy format, kredowy papier, zdjecia, ilustracje

LICZBA STRON: 352

STAN: bardzo dobry

 

 

 

 

 

 

 

OPIS:

The first River Cafe Cook Book was a publishing phenomenon, winning both the Glenfiddich Food Book of the Year and the BCA Illustrated Book of the Year Awards. As wellas the innovative, striking design of the book, the appeal also lies in the exquisite simplicity of its food. A sophisticated re-interpretation of the cucina rustica or farmhouse cooking of northern Italy, the food of the River Cafe relies on good quality, fresh, seasonal produce. Ruth and Rose`s direct, uncomplecated approach means that many of the dishes are strikingly simple-fish, meat and vegetables are chargrilled, pan-fried and baked-but all of them are vibrant with flavour. This new book retains the essential style of The River Cafe while reflecting the new directions Ruth and Rose`s cooking has taken since their first book; meat is less prominent, for example, while vegetables and vegatarian cooking have become more important; new techniquies, such as wood-roasting are featured, always with advice on how the results can be achieved can be achieved in a domestic oven. With over 200 completely new recipies, illustrated and presented in the first book, River Cafe Cook Book 2 will be a must both for the many people who loved the first volume and for those who have yet to discover the delights of cooking.

 

 

 

 

 

GCS-AP1-R