Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Elementarz gotowania Gumowska Irena

24-01-2012, 6:53
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9 zł     
Użytkownik regg0
numer aukcji: 2050466140
Miejscowość Prudnik
Wyświetleń: 8   
Koniec: 18-01-2012 12:27:28
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Â
Â
Â
Â

 Libraria Silesiana

Ksi�garnia i Antykwariat

ul. Piastowska 35

48-200 Prudnik

woj. opolskie

tel.[zasłonięte]691-60-17

Czynne:

Poniedzia�ek-Pi�tek

9:00-16:00

e-mail:

Antykwariat

antykwariat-[zasłonięte]@wp.pl

Ksi�garnia

ksiegarnia-[zasłonięte]@wp.pl

Â

Prowadzimy sprzedaż ksi�żek zarówno nowych jak i antykwarycznych na dwóch różnych kontach allegro:

Â

Ksi�garnia sprzedawca: regg0

Antykwariat sprzedawca: regg1

UWAGA!

Prosimy uprzejmie o rozważne sk�adanie ofert kupna.

"Klikaj�c" na opcj� "Kup Teraz" nawi�zuj� Pa�stwo umow�

 kupna-sprzedaży.

Â

Zapraszamy!Â

Â
Â
 Â

Przelew na konto bankowe

Â

Â
 Â

Wszystkie zakupione przedmiony sÄ� starannie zapakowane w kopertÄ� bÄ�belkowÄ�.Â

Wysy�ka nast�puje niezw�ocznie po zaksi�gowaniu należnej kwoty na konto bankowe.

Wszelkie przesy�ki nadajemy jedynie za po�rednictwem Poczty Polskiej:

List polecony piorytetowy 8 z�

List polecony ekonomiczny 6 z�

Pocztówki list polecony

piorytetowy 4,50

ekonomiczny 4 z�

Przy zakupie powyżej 1 sztuki prosimy o kontakt w celu ustalenia ��cznych kosztów wysy�ki.

Odbiór osobisty po wcze�niejszym ustaleniu.

Â

Â

Elementarz gotowania Gumowska Irena, Warszawa- Rzeszów 2009.

Liczba stron: 254

Format: 13 cm x 20 cm

Oprawa: mi�kka.

Ksi�żka przeznaczona dla tych wszystkich, którzy boj� si� odkry� w sobie talent kulinarny. Tymczasem, trzeba sobie powiedzie�, że my też potrafimy. Autorka, krok po kroku ujawnia nam tajniki dobrej i smacznej kuchni. Ca�y czas pami�taj�c przy tym, że jedzenie musi sprawia� przyjemno��, że ważny jest nie tylko zapach, ale i sposób podania przygotowanej przez nas potrawy. Dlatego też stó� powinien by� pi�knie nakryty, zapachy apetyczne, a my przygotowani psychicznie na korzystanie z ?rozkoszy podniebienia?. Ksi�żka oprócz teorii dotycz�cej cho�by miar i wag, czy informacji, z czego powinien sk�ada� si� obiad, podaje przepisy na zupy i obiady jednodaniowe, na różnego rodzaju drugie dania, ze szczególnym uwzgl�dnieniem warzyw, kasz, ryżu, klusek i makaronów. Poza tym, sporo jest w Elementarzu przepisów na wykorzystanie tak zwanych ?resztek", które nam zawsze zostaj�, i z którymi nie zawsze wiemy, co zrobi�. Pocz�tki gotowania nie mog� si� też oby� bez deserów, które autorka nazywa ?u�miechem kuchni?. Akurat w tym przypadku te desery s� delikatne i ma�o tucz�ce. Ale dla równowagi znajdziemy też rozdzia�, w którym s� potrawy na pewno niedietetyczne. Chodzi o przeróżne pierniki, torty, ciasta smażone, drożdżowe, kruche i ptysiowe.

Â

Â

Â




Â

Â
Â
 Â
RedCart - oprogramowanie sklepu internetowego