Profesjonalny elektroniczny termometr do zastosowań medycznych, sanitarnych i do żywności -50C do +300C
CHARAKTERYSTYKA / FUNKCJE / DANE TECHNICZNE
Termometr do mierzenia temperatury przygotowywanych potraw.
Sonda ze stali nierdzewnej o długości 140mm
Przycisk ON/OFF - służy do włączenia/wyłączenia termometru
Przycisk HOLD (zatrzymuje na wyświetlaczu wynik pomiaru)
Przycisk MAX/MIN (Wyświetla zapamiętane maksymalne i minimalne wyniki pomiaru)
Zakres i dokładność pomiaru
Zakres temperatury: -50ºC do +300ºC (-58º F do 572º F)
- Tolerancja: +/-1ºC
- Dokładność: 0,1ºC
Zasilanie
1x LR44 (w komplecie)
PRZEZNACZENIE:
Elektroniczny, bardzo precyzyjny szpilkowy termometr z wyświetlaczem LCD. Doskonale sprawdzający się w gastronomii.
Wyposażony w etui, które chroni termometr przed uszkodzeniami mechanicznymi.
Idealny do pomiaru temperatury płynów, mięs, potraw, ciast itp.
UWAGA:
Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.
INFORMACJE DODATKOWE
Termometr posiada możliwość jego zawieszenia w dowolnym miejscu za pomocą sznurka lub przymocowania do paska za pomocą klipsa
GWARANCJA / NORMY
12 miesięcy / Certyfikat CE
PO WIĘCEJ ARTYKUŁÓW ZAPRASZAMY DO NASZEGO SKLEPU
Towar prezentowany jest fabrycznie nowy. Do każdego produktu dołączony jest paragon fiskalny lub na żądanie - faktura VAT