Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ekspres do kawy BOSCH TAS 2005 EE

03-02-2014, 10:45
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 349 zł     
Użytkownik centrumrtvagd
numer aukcji: 3902633456
Miejscowość NOWY TARG
Wyświetleń: 28   
Koniec: 03-02-2014 10:24:06

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

 

 

Ekspres do kawy:

BOSCH model: TAS 2005 EE

 

Dane Techniczne:

 

Ekspres BOSCH TAS 2005EE Tassimo umożliwia automatyczne przyrządzanie kawy espresso, latte, cappucino, czekolady i herbaty, Automatyczna obsługa jednym przyciskiem, Wymienne fronty urządzenia (wyposażenie dodatkowe), Inteligentne rozpoznawanie napojów na podstawie kodów kreskowych z każdego T-DISC, Regulacja mocy napojów, Automatyczny program czyszczenia i odkamieniania, Energooszczędny, przepływowy podgrzewacz wody, Wyjmowany pojemnik na wodę 1,5 l.

5 wskaźników LED informuje o aktualnym stanie pracy: trybie standby, trybie automatycznym i manualnym, konieczności dolania wody czy potrzebie odkamieniania.

Wyjmowana podstawka na filiżankę z regulacją wysokości. Możliwość używania filiżanek do espresso, latte, kubków termicznych, itp..

Szybki start dzięki innowacyjnemu przepływowemu podgrzewaczowi wody: urządzenie po włączeniu jest natychmiast gotowe do pracy

 

 

Parametry

 

Kolor - Czerwony

 

Rodzaj ekspresu - Ciśnieniowy

 

Gwarancja - 24 m-c

 

 

Wysokość - 278 mm

 

Szerokość - 199 mm

 

Głębokość - 298mm

 

Pojemność - 1,5 l

 

Dozownik - pojedynczy

 

 

 

Funkcje

 

Sterowanie - elektroniczne

 

Programowanie - automatyczne wyłączenie

 

Mielenie kawy - NIE

 

Komunikacja - lampki kontrolne

 

Rodzaj kawy - wyłącznie kapsułki

 

Regulacja mocy kawy - TAK

 

Dodatkowe funkcje - parzenie herbaty, cappuccino, espresso oraz gorącej czekolady

 

 

 

Techniczne

 

Moc [W] - 1300

 

Ciśnienie [bar] - 3.3