Ekologiczny Sos Sojowy Shoyu (soja sos) 125ml / Yakso
Ekologiczny Sos Sojowy Shoyu (soja sos) 125 ml / Yakso
Bardzo intensywny, smaczny, a przy tymzdrowy Ekologiczny Sos Sojowy Shoyu (soja sos) 125 ml / Yakso to wspaniała alternatywa dla mieszanek i kompozycji przyprawowych, nafaszerowanych chemią!
Jeśli nie chcesz, by Twoja rodzina dostawała na talerzu porcję chemii, zamiast konwencjonalnych przypraw w płynie sięgnij po ten sos sojowy. Bardzo popularny w Japonii, świetnie sprawdzi się też w tradycyjnych polskich zupach. Wzbogaci ich smak i aromat, wniesie nieco świeżości.
Postaw na ten naturalny sos, wyprodukowany na bazie sfermentowanych nasion soi! Proces przygotowania sosu jest bardzo czasochłonny – nasiona fermentują ponad półtora roku. To sekret jego intensywności – a nie sztuczne wzmacniacze czy konserwanty!
Pojemność: 125 ml
Skład: Ziarno sojowe, pszenica, sól morska, woda, grzyb Koji.
Kraj Pochodzenia: Rolnictwo spoza UE
Wartości odżywcze na: 100 g
Kalorie: 54Kcal
Tłuszcze: 0,1g
Węglowodany: 5,8g
Białko: 7,5g
Produkt z ekologicznych upraw: Tak
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów: Tak
Swojskie (domowe) Przetwory: Tak
Zdrowa żywność: Tak
Certyfikat Pochodzenia Ekologicznego: NL-BIO-01