Łatwe i wygodne jajo na twardo – bez uciążliwego obierania,
bez przywierania białka do skorupki, bo skorupki pozbywasz się na
samym początku – zostaje samo jajko.
Eggies – pojemniczki nowej generacji – szybki i łatwy sposób na
gotowanie jajek na twardo, bez skorupek.
Wypróbuj.
To takie proste, po prostu wybij jajko
do pojemnika i dobrze zakręć.
Gotuj ok 30 sekund.
Za każdym razem otrzymasz idealne jajka gotowane na twardo.
W Eggies gotujesz jajka jak w prawdziwych skorupkach, ale
plastikowe pojemniczki są bardziej higieniczne – jajko nie
przywiera do ścianek, co oznacza, że po ugotowaniu wyjmujesz je
bez problemów i bez obierania.
Doceń jajka na twardo, bez dłubania przy obieraniu drobnych
skorupek.
Czyste i śliczne – na kanapkach, w sałatkach albo w plasterkach, jako dodatek do wieku dań.
Obieranie jaj jest w starym stylu i często zajmuje wieki.
Zapomnij o tym!
Teraz możesz mieć 6 jajek Eggies w 30 sekund!
A poza tym, od kiedy gotujesz bez skorupek, możesz od razu dodać
przyprawy albo drobne kolorowe dodatki i wtedy jajko skusi do
jedzenia nawet największego niejadka.
Rodzinne posiłki przestaną być nudne.
Zalety:
- z pojemnikami Eggies gotowanie jajek bez bałaganu i bez skorupek,
- szybkie i łatwe w użyciu, nawet kulinarny nowicjusz ugotuje idealne jajko na twardo,
- praktyczne pojemniki Eggies to oszczędność czasu i cierpliwości – nie czekasz, aż jajka ostygną i nie trudzisz się zdejmowaniem skorupek,
- żółtko, białko czy całość? – wybierasz, co gotujesz, resztę ubijasz do ciasta albo kręcisz majonez. Gotowane białka mają mniej kalorii niż całe jajka,
- a jeśli lubisz smak żółtka, możesz ugotować swoje jajo z 2 żółtkami, zamiast jednego. Smacznego!
- Możesz też udoskonalić jajko przed gotowaniem – dodaj zioła i drobne warzywa do pojemnika z wybitym jajkiem – ugotują się razem, urozmaicą śniadanie.
W zestawie znajduje się również separator, który bez
problemów pomoże oddzielić żółtka od białka.