Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ECONOMICS AND MANAGEMENT OF THE FOOD INDUSTRY

18-02-2014, 1:10
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 277.20 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898012752
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 18-02-2014 01:03:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46267, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05669, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53360, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04409, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55399, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46267, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05669, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53360, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04409, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55399

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Economics and Management of the Food Industry (Routledge Textbooks in Environmental and Agricultural Economics)

ECONOMICS AND MANAGEMENT OF THE FOOD INDUSTRY

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Jeffrey Dorfman
Language: English
Publisher: Routledge
Publication Date: 27 Aug 2013
Dimensions: 23.1 x 15.5 x 1.8 cm
Format: Paperback
Pages: 216
Condition: NEW
Product_ID: A4155C9927

 

 


This book analyzes the economics of the food industry at every stage between the farm gate and the kitchen counter.
Central to the text are agricultural marketing problems such as the allocation of production between competing products (such as fresh and frozen markets), spatial competition, interregional trade, optimal storage, and price discrimination.
Topics covered will be useful to students who expect to have careers such as food processing management, food sector buying or selling, restaurant management, supermarket management, marketing/advertising, risk management, and product development. The focus is on real world-relevant skills and examples and on intuition and economic understanding above mathematical sophistication, although the text does draw on the nuances of modern economic theory.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.