PDF
autor: Tomasz Kamiński ISBN:[zasłonięte]978-83701-07-2rozmiar: 35 stron wydanie: II 2008
zabezpieczenie: znak wodny z nazwą kupującego (imię, nazwisko i nick z allegro, znak wodny jest mało widoczny i nie przeszkadza w czytaniu ebook'a)
WZBOGAĆ SMAK SWOJEJ PIZZY O 50 SOSÓW, które używa się w pizzach:
lahmacun, pide, pizza włoska, pizza chicago, pizza bałkańska a także w burito, fajitas i całej kuchni meksykańskiej, śródziemnomorskiej, arabskiej, indyjskiej itp oraz w sałatkach, serach pleśniowych, wędlinach, szaszłykach, mięsach grillowanych, hamburgerach i owocach morza.
SPIS SOSÓW DOSTĘPNYCH W PORADNIKU:
Sosy do pizzy:
- sos oregano
- sos chicago
- sos arabski
- sos barbecue
- sos aiwar
- sos turecki
- sos meksykański
- sos po polsku
- sos vesuvio
- sos sycylijski
- sos pomidorowo-musztardowy
- sos katania
Dipy:
- dip remoulade
- dip rokpolowy
- dip turecki
- dip cacik
- dip grecki
- dip tysiąca wysp
- dip do shoarmy biały
- dip curry
- dip tzatziki
- dip tatarski
- dip różowy
Sosy salsa:
- salsa cruda
- salsa roja de molcajete
- salsa guacamole
- salsa verde del miel
- salsa brava
- salsa verde
Ketchupy:
- ketchup z tymiankiem
- ketchup z kolorowym pieprzem
- ketchup curry
- ketchup jabłkowy
- ketchup chilli ostry
- ketchup chilli słodki
- ketchup imbirowy
- ketchup chrzanowy
Sosy do mięs, pasztetów, serów itp:
- sos curry
- sos marokański
- sos schaschlik biały
- sos schaschlik czerwony
- sos angielski
- sos peperoni
W powyższej aukcji sprzedawany jest sam poradnik
SOSY, DIPY I KETCHUPY
Copyright © TKV-Media
Wszystkie porady w tej książce zostały dokładnie sprawdzone
przez autora.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.
ISBN:[zasłonięte]978-83701-07-2
Copyright © 2008 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński
Dystrybutor i wydawca: TKV-Media