Zobacz inne nasze akcesoria i przepisy do pizzy
eBook
PIZZA DLA RESTAURATORÓW
PRZEPISY DLA PIZZERII
PDF
autor: Tomasz Kamiński ISBN:[zasłonięte]978-83701-11-9 rozmiar: 30 stron
wydanie: II 2008
zabezpieczenie: znak wodny z nazwą kupującego (imię, nazwisko i nick z allegro, znak wodny jest mało widoczny i nie przeszkadza w czytaniu ebook'a) Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata. Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem, bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia. Najlepsze przepisy dostępne w Polsce. Wykorzystują je najlepsze pizzerie. Poradnik idealny dla wchodzących w biznes restauracyjny.
PRZEPISY NAPISANE W ZUPEŁNIE INNY SPOSÓB, W RESTAURACJI WSZYSTKO ROBI SIĘ INACZEJ.PROCESY PIECZENIA I PRZECHOWYWANIA PRODUKTÓW ORAZ INNE SKŁADNIKI. W PORADNIKU: CIASTO DO PIZZY WŁOSKIE i NEAPOLITAŃSKIECIASTO DO PIZZY DEEP DISHCIASTO DO PIZZY LAHMACUNCIASTO DO PIZZY CIENKIE i CIENKIE BELLISIMA CIASTO DO PIZZY PIDE TURECKIE SOSY:
OREGANOWŁOSKIINTENSIVO POMIDOROWYINTENSIVO OLIWNY JAK ZROBIĆ? PIZZĘ BALICALZONE TROPICANĘFUNGHIAMERYKAŃSKĄBARBECUE CHICKEN Z KIEŁBASĄ PANZETTĘPRAWDZIWĄ MOZZARELLĘFOCACCIAMEKSYKAŃSKĄBUŁECZKI O SMAKU PIZZYFOCACCIA RIPIENA i SEROWĄ dodatkowo: CIASTO MIESZALNIKI
KONKRETNE SPOSOBY PIECZENIA W PIECACH DO PIZZY (3-5 MINUT I PIZZA WYCHODZI Z PIECA) oraz GOTOWE MENU PIZZA PIZZA DLA RESTAURATORÓWCopyright © TKV-MediaWszystkie porady w tych książkach zostały dokładnie sprawdzoneprzez autora. Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione. ISBN:[zasłonięte]978-83701-11-9Copyright © 2[zasłonięte]007-20 TKV-MediaPrzepisy i zdjęcia: Tomasz KamińskiDystrybutor i wydawca: TKV-Media E-book (także: eBook, książka elektroniczna lub publikacja elektroniczna), e-książka – treść zapisana w formie elektronicznej, przeznaczona do odczytania za pomocą odpowiedniego oprogramowania zainstalowanego w urządzeniu komputerowym (np. komputer osobisty, czytnik książek elektronicznych, telefon komórkowy, mp4 czy palmtop). Poradniki wysyłane są mailem w ciągu dnia zaraz po otrzymaniu przelewu lub po wysłaniu potwierdzenia przelewu.
Oświadczam, że prawa autorskie tego ebook'a należą
do firmy TKV-Media Tomasz Kamiński - właściciela konta pizzaprzepisy