Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

EATING ASIAN AMERICA: A FOOD STUDIES READER

22-06-2014, 23:42
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 145.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270068759
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 22-06-2014 23:44:20

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98692, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33161, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24765, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>99824, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80190, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98692, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33161, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24765, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>99824, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80190

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Eating Asian America: A Food Studies Reader

EATING ASIAN AMERICA: A FOOD STUDIES READER

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Robert Ji-Song Ku, Martin Manalansan, Anita Mannur
Language: English
Publisher: New York University Press
Publication Date: 25 Oct 2013
Dimensions: 25.1 x 17.8 x 3.3 cm
Format: Paperback
Pages: 453
Condition: NEW
Product_ID: 1479D69252

 

 

Chop suey. Sushi. Curry. Adobo. Kimchi. The deep associations Asians in the United States have with food have become ingrained in the American popular imagination. So much so that contentious notions of ethnic authenticity and authority are marked by and argued around images and ideas of food. Eating Asian America: A Food Studies Reader collects burgeoning new scholarship in Asian American Studies that centers the study of foodways and culinary practices in our understanding of the racialized underpinnings of Asian Americanness. It does so by bringing together twenty scholars from across the disciplinary spectrum to inaugurate a new turn in food studies: the refusal to yield to a superficial multiculturalism that naively celebrates difference and reconciliation through the pleasures of food and eating. By focusing on multi-sited struggles across various spaces and times, the contributors to this anthology bring into focus the potent forces of class, racial, ethnic, sexual and gender inequalities that pervade and persist in the production of Asian American culinary and alimentary practices, ideas, and images. This is the first collection to consider the fraught itineraries of Asian American immigrant histories and how they are inscribed in the production and dissemination of ideas about Asian American foodways. Robert Ji-Song Ku is Associate Professor of Asian and Asian American Studies at Binghamton University. He is the author of Dubious Gastronomy: The Cultural Politics of Eating Asian in the USA. Martin F. Manalansan IV is Associate Professor of Anthropology and Asian American Studies at the University of Illinois, Urbana-Champaign. He is the author of Global Divas: Filipino Gay Men in the Diaspora. Anita Mannur is Associate Professor of English and Asian /Asian American Studies at Miami University. She is the author of Culinary Fictions: Food in South Asian Diasporic Culture.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.