Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Dziczyzna - Matusiak Ryszard [nowa]

19-01-2012, 22:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 26.20 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2003094253
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 10   
Koniec: 16-01-2012 04:00:06
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Dziczyzna
Matusiak Ryszard

Dziczyzna
Dodatkowe informacje

  • ISBN:978[zasłonięte][zasłonięte]70706
  • liczba stron: 144
  • Okładka: twarda
  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Wymiary: 165 x 240 mm
  • Data wydania: 2[zasłonięte]011-09
  • Opis

    Niniejszą publikację adresujemy zarówno do amatorów łowiectwa, jak też do osób, które chciałyby urozmaicić domowe posiłki o smaczne i zdrowe dania z dziczyzny.Prezentujemy przepisy na specjały z jelenia, sarny, dzika, zająca oraz dzikiego ptactwa - m.in. pasztety, zupy, pieczenie, zrazy i gulasze.Ponadto znalazły się tu receptury na smakowite sosy, takie dodatki, jak galaretka pigwowa czy konfitura jarzębinowa, oraz nalewki - tradycyjny napitek myśliwych.Ryszard Matusiak - doświadczony myśliwy; członek zarządu Stowarzyszenia Polskich Barmanów, w którym od lat szerzy wiedzę na temat kultury spożywania alkoholi i szkoli rzesze barmanów.

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa