Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Dziczyzna. Kanon Tradycyjnej Kuchni... [nowa]

11-03-2012, 14:07
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 36.40 zł     
Użytkownik BookMaster_pl
numer aukcji: 2120599539
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 8   
Koniec: 15-03-2012 11:54:09
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Dziczyzna. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej - Hanna Szymanderska



Dane firmy:

Księgarnia internetowa
BookMaster_pl

al.Solidarności 117 lok. 406
00-140 Warszawa

Odbiór osobisty:

Każdą zakupioną książkę
możesz odebrać osobiście, oszczędzając na kosztach przesyłki.
Szczegóły uzgadniamy emailowo zaraz po wygraniu aukcji.


BookMaster_pl na aukcjach Allegro oferuje Państwu nowości wydawnicze,
bestsellery oraz inne ciekawe tytuły w atrakcyjnych cenach.
Wszystkie prezentowane książki są nowe.
Przed zakupem zapoznaj się ze stroną "o mnie".
Zapraszamy do licytacji.

Przedmiotem licytacji jest:

Dziczyzna. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej

Hanna Szymanderska

Dane o książce:
  • ISBN:[zasłonięte]978-8373-872-3
  • liczba stron: 124
  • okładka: twarda
  • wydawnictwo: Multico
  • Data wydania: 2[zasłonięte]011-04
  • Stan książki: NOWA, NIEUŻYWANA

    Dziczyzna. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej opis książki:
    Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.W serii "Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa."Dziczyzna" to dziewiąty tom piętnastotomowej serii.Dowiesz się z niego m.in.:* które marynaty są najlepsze do zwierzyny i dzikiego ptactwa,* jak przygotować pieczeń z zająca, aby wyszła soczysta i smaczna,* ile czasu powinno kruszeć mięso dzika przed przygotowaniem,* w jakich miesiącach sarnina jest najsmaczniejsza,* dlaczego przepiórki najczęściej piecze się w liściach winogron.Blisko 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu.



    Zapraszamy

    • 1. Każdą przesyłkę wysyłamy w specjalnym tekturowym opakowaniu (albo kopercie bąbelkowej) chroniącym książki w trakcie transportu.
    • 2. Przesyłkę wysyłamy listem poleconym, priorytetowym lub kurierem.
    • 3. Do każdego zamówienia wystawiamy imienną fakturę Vat.
    • 4. Sprawdź nasze komentarze