Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

DZICZYZNA JAKO ŹRÓDŁO ŻYWNOŚCI NAJLEPSZE DANIA

12-05-2015, 15:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 60.40 zł     
Użytkownik ksiegar
numer aukcji: 5261153588
Miejscowość szybka wysyłka
Wyświetleń: 4   
Koniec: 12-05-2015 14:52:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

M.P

 

 

                                               POLECAM!!!!

 

 

ZESTAW DWÓCH KSIĄŻEK

 

 

Dziczyzna jako źródło żywności

 

Oprawa: Miękka
Format: 17.0x23.0cm
Liczba stron: 195
Wydanie: 1
Rok wydania: 1997
Data wprowadzenia: 2[zasłonięte]010-04
ISBN: 83-09-01686-7

Zwierzęta łowne, ich biologia, obecna liczebność i perspektywy
Podstawy prawne eksploatacji populacji zwierząt łownych w Polsce
Tusza i jej skład histochemiczny
Dzikie ptactwo z hodowli fermowej
Terminologia łowiecka

Dziczyzna

najlepsze dania z zająca, dzika, sarny, jelenia, daniela i dzikiego ptactwa

 

 

Oprawa: Twarda
Format: 24.5x22.5cm
Liczba stron: 124
Rok wydania: 2011
Data wprowadzenia: 2[zasłonięte]011-04
ISBN:[zasłonięte]978-8373-872-3

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

„Dziczyzna” to dziewiąty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* które marynaty są najlepsze do zwierzyny i dzikiego ptactwa,
* jak przygotować pieczeń z zająca, aby wyszła soczysta i smaczna,
* ile czasu powinno kruszeć mięso dzika przed przygotowaniem,
* w jakich miesiącach sarnina jest najsmaczniejsza,
* dlaczego przepiórki najczęściej piecze się w liściach winogron.


 


 

 

 


masz pytanie dzwoń 

 

 

 

32 [zasłonięte] 93 

 

 

32 [zasłonięte] 72