|
Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. 10:00 - 16:00
663 [zasłonięte] 241 Wszelkie pytania można także kierować na pocztę elektroniczną
[zasłonięte]@gmail.com
|
|
|
|
Zakupione przedmioty wysyłamy do 2-3 dni po otrzymaniu wpłaty na nasze konto Pocztą Polską
W przypadku dłuższego terminu realizacji kontaktujemy się mailowo i telefonicznie z Kupującym. Opcja transportu podana jest każdorazowo w aukcji. Na Państwa życzenie istnieje możliwość zmiany podanej w aukcji opcji transportu. Prosimy o wysłanie maila z informacją na ten temat niezwłocznie po dokonaniu zakupu na adres:
[zasłonięte]@gmail.com
|
|
|
|
Niezależnie od ilości zakupionych artykułów Opłatę za przesyłkę ponoszą państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich podanych w wygranych aukcjach.
Twoje zakupy do kwoty 10000 zł są ubezpieczone przez serwis alle
|
|
|
|
Formy płatności: przedpłata na rachunek bankowy:
KREDYT BANK
NR KONTA 87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500
Płatność przez szybkie i wygodne Płacę z Allegro
|
|
|
|
Wszystkie informacje dotyczące transakcji możecie państwo odnaleźć na stronie „O mnie”
Znaczek przy naszym nicku oznacza, że jesteśmy legalnie działającą firmą
|
|
|
|
WITAM NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ
DWA SZYNKOWARY "BIS" O RÓŻNYCH POJEMNOŚCIACH WSADU MIĘSNEGO PLUS ZESTAW DO WYROBU WĘDLIN W SZYNKOWARZE w skład którego wchodzi: 1. POJEMNIK HERMETYCZNY 2. PEKLOSÓL 3. WORECZKI JEDNORAZOWE 4. PRZEPISY W WERSJI ELEKTRONICZNEJ NA PŁYCIE CD 5. INSTRUKCJA NA PIŚMIE "SZYBKI START" (Mini vademecum wyrobów w szynkowarze, Porady, Przepis na szynkę, mielonkę i golonkę)
Po otrzymaniu przesyłki kupujesz mięso, dodajesz przyprawy, wykonujesz czynności załączone w przepisach (krok po kroku) i po około 60 godzinach otrzymasz gotowy produkt. Nie musisz myśleć o znalezieniu przepisu, zakupie termometru, woreczków i peklosoli, które otrzymujesz w ukompletowaniu zakupu. Oszczędzasz na dodatkowych wysyłkach.
SZYNKOWARY "BIS"
SZYNKOWARY są urządzeniem do wyrobu bez konserwantów szynek, golonek, boczków, mielonek, rolad itp. (przyciśnij niebieski przycisk "O MNIE" i na otworzonej stronie możesz zapoznać się z przepisem na przykładową szynkę z szynkowaru). Wykonane ze stali nierdzewnej INOX (chromowo-niklowej) dopuszczonej do bezpośredniego kontaktu z żywnością w tym także z tłuszczami. Wieczko wykonane z wytrzymałego i przeźroczystego szkła akrylowego odpornego na wysoką temperaturę i uszkodzenia mechaniczne wzmocnione metalowym krążkiem od strony sprężyny. Zamykane na nowoczesny stalowy klips. W środku wieczka znajduje się stalowe chromowane gniazdo z otworem umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury wsadu mięsnego termometrem z sondą. Metalowy uchwyt pokrywki ułatwia wkładanie i bezpieczne wyjmowanie szynkowaru po parzeniu, gdy jest gorący. Napisz na maila lub zadzwoń a wystawimy aukcję z dowolną konfiguracją pojemności szynkowarów.
Szynkowar duży i mały
DANE TECHNICZNE SZYNKOWARU WIĘKSZEGO
• pojemność korpusu około 1 litr • wysokość 16cm • średnica 9,7cm
Elementy szynkowaru
DANE TECHNICZNE SZYNKOWARU MNIEJSZEGO
• pojemność korpusu około 0,7 litra • wysokość 12,5cm • średnica 9,7cm
Pojemnik szynkowaru z otwartą pokrywką 2. POJEMNIK HERMETYCZNY
WYMIARY POJEMNIKA
• średnica 9,6cm • wysokość 7,4cm • pojemność 580ml
3. PEKLOSÓL - SÓL PEKLOWA 30 dkg
Służy do nacierania mięsa lub sporządzania zalewy peklującej. Zapeklowane mięso można upiec, uwędzić lub sparzyć. Skład: sól warzona, 0,5-0,6 % zawartości azotanu sodu
4. WORECZKI JEDNORAZOWE DO SZYNKOWARÓW 40 sztuk
Przeznaczone do parzenia wyrobów wędliniarskich w wytwarzanych w szynkowarach i nie tylko. Wykonane są z mocnej folii HDPE dopuszczonej do kontaktu z żywnością w tym także z tłuszczami. Bez najmniejszych problemów wyjmiesz gotowy produkt z szynkowaru. Woreczki można wykorzystać także do pakowania produktów żywnościowych i innych celów gdzie niezbędne jest opakowanie foliowe.
Komplet 40 sztuk o wymiarach: 10 x 25cm
Certyfikat PZH Nr HŻ/C/0809/03
5. GRATIS
Przepisy na płycie CD w wersji elektronicznej zawierające:
Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Instrukcja i przepisy wyrobów w marynatorze peklowniku, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.
6. INSTRUKCJA NA PIŚMIE "SZYBKI START"
NA INNYCH MOICH AUKCJACH KUPISZ SZYNKOWARY O RÓŻNYCH POJEMNOŚCIACH ORAZ PRZEDMIOTY NIEZBĘDNE DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN I NIE TYLKO
Uwaga!
Wszystkie nasze aukcje zawierają zdjęcia REAL FOTO zrobione przed wystawieniem przedmiotu! Kopiowanie, zapisywanie bądź przerabianie materiałów z naszych aukcji przez osoby postronne bez naszej zgody jest niezgodne z prawem (podlegają ochronie na mocy Ustawy o Prawie autorskim i prawach pokrewnych - Dz.U. z 1994r., nr 24, poz.83 z późn. zmian.). Wykorzystywanie naszych zdjęć będziemy zgłaszać administracji Allegro.
|