Oli-Oli
olej rzepakowy do smażenia o wspaniałym maślanym smaku - ilość powtórzeń: 557 razy
Olej OLI OLI sprawia że żywność w czasie smażenia nie przywiera do powierzchni naczyń.
Ułatwia czyszczenie i mycie naczyń.
Patelnie i sztućce można wycierać do czysta bez użycia płynu i skrobania.
Zawiera czysty olej rzepakowy i lecytynę (naturalny roślinny składnik fasoli sojowej, który
zapobiega przyleganiu do powierzchni naczyń).
Wspaniały smak i możliwość spożywania nawet w najbardziej wymagających dietach. Znakomity w dietach, eliminuje potrzebę użycia oleju, smalcu, tłuszczu, margaryny.
Nie zawiera cholesterolu sody ani tłuszczu. Nisko kaloryczny sposób na smażenie. Zawiera o 95% kalorii mniej niż masło, margaryna lub olej na jednostkę.
Łatwy do użycia na patelni, garnku, grillu i nawet w naczyniach używanych w kuchenkach mikrofalowych.
Chroni naczynia teflonowe i zapobiega zadrapaniu ich powierzchni.
Mieszanki Oliwy i Oleju w aerozolu o różnych walorach smakowych z dodatkiem naturalnych wyciągów z fasoli, soi, mąki kukurydzianej wspomagające przygotowanie posiłków - smażenie , pieczenie i grillowanie.
Produkty te są powszechnie używane w USA. Znajdują szerokie zastosowanie zarówno w gospodarstwie domowym jak i profesjonalnej gastronomii. Wyprodukowane z wysokiej jakości olejów i zapakowane w innowacyjne opakowanie umożliwiające bardzo wygodne i dokładne a co za tym idzie oszczędne dozowanie produktu. Jesteśmy przekonani, iż znajdą u nas wielu zwolenników.
SKŁAD: Olej rzepakowy*, lecytyna, woda (dla przeźroczystości), smak masła, beta karoten, gaz wypychający.
* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
SPOSÓB UŻYCIA
Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć. Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni. Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia. Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g
|