|
|
BATONY w polewie czekoladowej
Składniki masy nugatowej: syrop oligofruktozowy, substancja wypełniająca: polidekstroza, białko serwatki (z mleka), białko pszenicy (gluten), kazeinian wapnia (lecytyna słonecznikowa), stablilizatory: glicerol i sorbitol, olej słonecznikowy, emulgator: lecytyna sojowa, estry sacharowy i kwasów tłuszczowych, aromat migdałowy 0,1%, sól
Składniki batonika: otręby owsiane 20,5% (gluten), substancja słodząca: syrop maltitolowy, wysoko proteinowe kulki (izolat białka sojowego, skrobia z tapioki, sól), olej słonecznikowy, substancja wypełniająca: syrop polidekstrozowy, stabilizatory: glicerol, błonnik z akacji, aromat migdałowy 0,1%.
Polewa czekoladowa: ciemna czekolada 20% (zawartość kakao 44,5%, słodzik: maltitol, masło kakaowe 11,5%, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat wanilii.
Masa netto: 120g
Alergeny: gluten, soja.
Najlepsze do spożycie przed: 13.03.2016
Wartość odżywcza:
|
100g |
1 baton
(30g)
|
Wartość energetyczna |
330 kcal
/1375kJ
|
99 kcal
/413kJ
|
Białko |
18,9g |
4,67 |
Węglowodany
w tym cukry
w tym poliole
|
33,7g
1,0g
21,6g
|
10,1g
0,3g
6,5g
|
Tłuszcze
w tym nasycone
|
11,8g
5,2g
|
3,6g
1,6g
|
Błonnik
w tym Beta-glukany
|
17,3g
1,4g
|
5,2g
0,4g
|
Sól
|
0,3g
|
0,1g
|
ZAPRASZAMY NA POZOSTAŁE AUKCJE |
|
|
|
|