Ser wedzony(oscypek) sredni waga
400-450 gram
Postaw na Tradycje-Ser Ręcznie wyrabiany Metoda Tradycyjna.
Ser wędzony(oscypek)
wędzony ser przygotowywany z mleka krowiego, specyficzny dla klimatu Małopolski ,oraz polskich gór Podhalańskich. Wyciskany jest metoda tradycyjna , czyli ręcznie w tzw. formie do robienia oscypków , która tez wykonana jest ręcznie, i ma różne wzory nawiązujące do charakterystyki regionu, czyli motywów góralskich.
Ser wędzony(oscypek) jest naturalnie na drzewie bukowym, stad niepowtarzalny smak i aromat.Idealny na wszelkiego rodzaju imprezy.
Teraz już w zasięgu reki. Nie musisz Jechać w góry aby zasmakować prawdziwej uczty smaków.
ZDROWO SMACZNIE NATURALNIE-BEZ KONSERWANTóW TO WłAŚNIE SER WEDZONY Z PODHALA.
Zdrowa Żywnośc z Podhala-BEZ KONSERWANTÓW.
Ser Wyrabiany jest codziennie,oraz
wędzony przed wysyłką, a wiec produkt jest najwyższej świeżości , i Gwarancjii Smaku.
Zależy Ci na Szybkiej Dostawie? Wybierz opcje Kurier
Przesyłki Wysyłane Kurierem są na drugi dzień u Klienta, pod same drzwi,do rąk własnych, a wiec nigdzie paczka nie leżakuje,co jest dodatkowym atutem w ŚWIEŻOŚCI SERÓW.
Kurier dostarcza serki na drugi dzień, a więc świeżość i jakość PIERWSZ KLASA-jest niezatracona.
Postaw na jakość i Profesjonalizm.
Zapraszamy do współpracy hotele, restauracje.
Przy większych zamówieniach negocjacja cen.