Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

duński* SPIS GODT RAW FOOD FOR BEGYNDERE

20-02-2014, 20:46
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 6 zł     
Użytkownik Arasek83
numer aukcji: 3907255123
Miejscowość Złotów
Wyświetleń: 3   
Koniec: 20-02-2014 20:33:54

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witaj na mojej aukcji!

 

 

 

book-collection.jpg





Tel.kom. 516-[zasłonięte]-700
Gadu-Gadu gg[zasłonięte]50028

Moje komentarze
Inne aukcje
Dodaj do ulubionych
Strona "O mnie"

List ekonomiczny - 5,75zł
Numer 54 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]5200091 [zasłonięte] 049669
Bank

 

 

 

 



WITAM NA MOJEJ AUKCJI!


DZIŚ W OFERCIE:


tytuł: SPIS GODT RAW FOOD FOR BEGYNDER

autor: HEIDI RASMUSSEN



język: duński

wydawca: Gyldendal

rok wydania: 2013 

stan książki: bardzo dobry

okładka: twarda 

ilość stron: 56




PRZY ZAKUPIE KILKU KSIĄŻEK KOSZT PRZESYŁKI USTALANY JEST INDYWIDUALNIE.

 

 

OPIS:

 

 

 Friske spirer – en guide til spiring er en A til Z for alle, der gerne vil have adgang til et overflødighedshorn af friskt, sundt, økologisk og ikke mindst billigt grønt. Guiden giver en grundig indføring i, hvordan du selv kan dyrke over 40 sorter af spiselige spirer i mange forskellige beholdere uden brug af jord. I guiden kan du blandt andet finde: • Alt om dyrkningen af spirer fra valg af sorter til høst af spiren • Præsentation af de fem spiretyper og deres krav til dyrkningen • Indblik i spirernes basale behov • Mange tips til hvordan du opnår sunde, smagfulde spirer året rundt • Præsentation af de forskellige typer spirebeholdere • Gennemgang af optimal rengøring af spireremedierne • Indsigt i sundhed og sygdomme i spirer • Sunde og skånsomme metoder til at lade spirerne udvikle klorofyl • Forklaring af korrekt opbevaring af de dyrkede spirer på køl • Tanker om tilberedning af spirer • En liste med over 40 sorter af spireegnede frø, korn, bælgfrugter og kerner De forklarede principper er diskuteret med fagfolk i plantebiologi for at sikre de bedste og sundeste teknikker til dyrkningen. Guiden kan anvendes af både begyndere og øvede spiredyrkere. Om man har grønne fingre eller ej er uden betydning. Så nemt er det. Guiden kan læses fra ende til anden, men den kan også anvendes som opslagsbog. Friske Spirer – en guide til spiring er den første udgivelse med spiselige spirer som hovedemne udgivet på dansk i over 20 år

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZACHĘCAM DO ZAKUPU!






















Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje