EXPRESOWA WYSYŁKA !!!
Zapraszamy do naszego sklepu - najniższe ceny !!!
(KLIKNIJ)
Zapraszamy do naszego drugiego sklepu SMAKI PRL
wszystko do wyrobu wędlin domowych
WYSYŁAMY W JEDNEJ PACZCE !!! PROSZĘ PISAĆ [zasłonięte]@deptana.pl DZWONIĆ 502 [zasłonięte] 571
COOBRA 6 MAGNUM
Instrukcja: 6kg rozpuścić w 21l. ciepłej wody. Nastaw ostudzić do temperatury poniżej 30°C, dodać zawartość torebki, intensywnie mieszać przez 1 minutę. Fermentację trzeba przeprowadzić w temperaturze 20-25°C. Czas fermentacji 2-3 dni.
Waga netto: 90 g .
!!! UWAGA !!! Fermentacja przebiega bardzo burzliwie, dlatego nie zaleca się używania korków i rurek fermentacyjnych w balonach a w pojemnikach fermentacyjnych. nie należy dociskać pokrywy - ma leżeć luźno.
Nal
25 litrów nastawu - 21 l wody, 6kg cukru, 1 opakowanie drożdży
100 litrów nastawu - 85 l wody, 24kg cukru, 4 opakowania drożdży 200 litrów nastawu - 171 l wody, 48kg cukru, 8 opakowań drożdży 500 litrów nastawu - 428 l wody , 120kg cukru, 15 opakowań drożdży
UWAGA: przesyłki nierejestrowane (list ekonomiczny i list priorytetowy) tylko i wyłącznie wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, z uwagi na brak możliwości reklamacji na Poczcie Polskiej
Odbiór osobisty w Łodzi sklep DEPTANA, ul. Łęczycka 11/13 (kontakt e-mail [zasłonięte]@deptana.pl lub telefoniczny 502-[zasłonięte]-571).
Do każdego zakupu dołączamy paragon lub na życzenie fakturę VAT.
Pozostałe aukcje
Panelealle