Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże szlach płynne do wina Biowin różne rodzaje

03-08-2014, 23:36
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 2 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 2 zł     
Użytkownik swiatdrozdzy
numer aukcji: 4395051952
Miejscowość Rzeszów
Zostało sztuk: 496    Licytowało: 1    Wyświetleń: 23   
Koniec: 03-08-2014 23:37:34
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt

Świat Drożdży S.C.

35-011 Rzeszów
ul. Dojazd Staroniwa 2/31


Tel.:
+48 [zasłonięte] 371 800
+48 [zasłonięte] 266 006

E-mail: [zasłonięte]@swiatdrozdzy.pl

 

mbank

31 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 744174

Wysyłka

Sposób wysyłki:


  1. List priorytetowy 5zł (do każdej kolejnej szt. dopłata 1zł).
  2. List polecony ekonomiczny 4zł (do każdej kolejnej szt. dopłata 1zł).

 

Drożdże szlachetne płynne firmy BIOWIN do wina różne kompozycje smaku

Specyfikacja produktu

Cena: 2.00 zł

Opis produktu

Drożdże szlachetne płynne do wina firmy BIOWIN - 4 rodzaje w zależności od kompozycji smaku lub koloru.
Cena oferowana jest za jedną szt. Prosimy podać nazwę drożdży przy zakupie.

Tokay (wino białe)
Szczegółowy opis:
Szlachetne drożdże w płynie Tokaj (wino białe)
Do win białych deserowych i stołowych; do owoców takich jak agrest, głóg, gruszki, jabłka, rabarbar, morele, dzika róża, truskawki, winogrono białe, porzeczki białe oraz rodzynek i zboża
Sposób użycia:
Do 1l butelki wlać 150ml soku (lub 200g rozdrobnionych owoców), 300 ml wody, 2 łyżeczki cukru. Butelkę zakryć czopem z waty, pasteryzować 30min. Po wystudzeniu do butelki wlać zawartość wstrząśniętej uprzednio torebeczki. Całość pozostawić na 1-2 doby w temp. 26C, po czym wlać do balonu z nastawem wina (5-25l).


Malaga
Szczegółowy opis:
Szlachetne drożdże w płynie Malaga (wino czerwone)
Do win czerwonych deserowych; owoców takich jak winogrono czarne czy aronia.
Sposób użycia:
Do 1l butelki wlać 150ml soku (lub 200g rozdrobnionych owoców), 300 ml wody, 2 łyżeczki cukru. Butelkę zakryć czopem z waty, pasteryzować 30min. Po wystudzeniu do butelki wlać zawartość wstrząśniętej uprzednio torebeczki. Całość pozostawić na 1-2 doby w temp. 26C, po czym wlać do balonu z nastawem wina (5-25l).


Burgound
Szczegółowy opis:
Burgund – do win czerwonych, zarówno stołowych jak i deserowych; owoców wysoko garbnikowych jak aronia, śliwki, winogrono czarne, bez, wiśnie, porzeczki czarne i czerwone, jeżyny oraz jagody.

Sposób użycia:

Do 1l butelki wlać 150ml soku (lub 200g rozdrobnionych owoców), 300 ml wody, 2 łyżeczki cukru. Butelkę zakryć czopem z waty, pasteryzować 30min. Po wystudzeniu do butelki wlać zawa
Uniwersalne
Szczegółowy opis:

Do win białych i czerwonych oraz wszystkich gatunków owoców, charakteryzujące się wysoką odpornością na alkohol do ok 18%.

Sposób użycia:

Do 1l butelki wlać 150ml soku (lub 200g rozdrobnionych owoców), 300 ml wody, 2 łyżeczki cukru. Butelkę zakryć czopem z waty, pasteryzować 30min. Po wystudzeniu do butelki wlać zawartość wstrząśniętej uprzednio torebeczki. Całość poz





© PanelReklamowy


© PanelReklamowy