Produkt enologiczny. Drożdże aktywne SpiritFerm T3.
Instrukcja: 5kg cukru w 1 dzień daje 13%, 6kg cukru w 2 dni daje 15%, 7kg cukru w 3 dni daje 17%. Rozpuścić wybraną ilość cukru w ciepłej wodzie, przelać do fermentatora i dopełnić ciepłą wodą do objętości 25 litrów. Do nastawu o temp. 20-300C wsypać całą zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać. Optymalna temperatura fermentacji 22-270C.
Skład: drożdże, pożywka, witaminy i mikroelementy. Masa netto 125g.
Fermentacja przebiega burzliwie. Nie należy używać rurek fermentacyjnych ani korków, nie stosować pokryw w pojemnikach fermentacyjnych.
Enological product. Active yeast SpiritFerm T3.
Instructions: 5kg of sugar in one day gives 13%, 6kg of sugar in 2 days gives 15%, 7kg of sugar in 3 days gives 17%. Dissolve the desired amount of sugar in warm water, pour into a digester and fill with hot water to a volume of 25 liters. For the mixture at 20-30°C pour the entire contents of packet of yeast and mix well. Optimum fermentation temperature 22-27°C.
Composition: yeast, nutrient, vitamins and microelements. Net weight 125g.
Fermentation is rapid. Do not use fermentation tubes or plugs, do not use caps in fermenting containers.