Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

DROŻDŻE SPIRITFERM TURBO T3

30-05-2014, 12:54
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9 zł     
Użytkownik ANZOO
numer aukcji: 4199878521
Miejscowość Mszczonów
Wyświetleń: 7   
Koniec: 30-05-2014 12:36:17
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

anzoo sklep

Dane kontaktowe
  • Telefon: (48) 502-[zasłonięte]-739
  • E-mail: [zasłonięte]@generator-dymu.pl
Przebieg realizacji zamówienia

Wszystkie paczki są przez nas realizowane na bieżąco. Paczki wysyłamy raz dziennie w godzinach 15:00-17:00

Pracujemy od Poniedziałku do Piątku w godzinach 8:00-18:00


Możesz zwrócić zakupiony towar w ciągu 10 dni od otrzymania przesyłki, w tym celu prosimy o kontakt w celu omówienia szczegółów zwrotu

Opcje wysyłki
  • Kurier (DPD)
  • 18zł przedpłata
  • 25zł za pobraniem
  • Poczta Polska (przedpłata)
  • 4 zł list ekonomiczny 
  • 8 zł list polecony
  • 15 zł paczka pocztowa
  • Odbiór osobisty
  • 0zł

Produkt enologiczny. Drożdże aktywne SpiritFerm T3.

Instrukcja: 5kg cukru w 1 dzień daje 13%, 6kg cukru w 2 dni daje 15%, 7kg cukru w 3 dni daje 17%. Rozpuścić wybraną ilość cukru w ciepłej wodzie, przelać do fermentatora i dopełnić ciepłą wodą do objętości 25 litrów. Do nastawu o temp. 20-300C wsypać całą zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać. Optymalna temperatura fermentacji 22-270C.

Skład: drożdże, pożywka, witaminy i mikroelementy. Masa netto 125g.

Fermentacja przebiega burzliwie. Nie należy używać rurek fermentacyjnych ani korków, nie stosować pokryw w pojemnikach fermentacyjnych.

Enological product. Active yeast SpiritFerm T3.

Instructions: 5kg of sugar in one day gives 13%, 6kg of sugar in 2 days gives 15%, 7kg of sugar in 3 days gives 17%. Dissolve the desired amount of sugar in warm water, pour into a digester and fill with hot water to a volume of 25 liters. For the mixture at 20-30°C pour the entire contents of packet of yeast and mix well. Optimum fermentation temperature 22-27°C.

Composition: yeast, nutrient, vitamins and microelements. Net weight 125g.

Fermentation is rapid. Do not use fermentation tubes or plugs, do not use caps in fermenting containers.

 

 

 

 

 

 

 


Generated by Allegro module - Copyright © 2014 by addonsPresta.com