Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

DROŻDŻE SPIRITFERM TURBO FRUIT

30-05-2014, 12:49
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8 zł     
Użytkownik ANZOO
numer aukcji: 4199878420
Miejscowość Mszczonów
Wyświetleń: 5   
Koniec: 30-05-2014 12:36:13
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

anzoo sklep

Dane kontaktowe
  • Telefon: (48) 502-[zasłonięte]-739
  • E-mail: [zasłonięte]@generator-dymu.pl
Przebieg realizacji zamówienia

Wszystkie paczki są przez nas realizowane na bieżąco. Paczki wysyłamy raz dziennie w godzinach 15:00-17:00

Pracujemy od Poniedziałku do Piątku w godzinach 8:00-18:00


Możesz zwrócić zakupiony towar w ciągu 10 dni od otrzymania przesyłki, w tym celu prosimy o kontakt w celu omówienia szczegółów zwrotu

Opcje wysyłki
  • Kurier (DPD)
  • 18zł przedpłata
  • 25zł za pobraniem
  • Poczta Polska (przedpłata)
  • 4 zł list ekonomiczny 
  • 8 zł list polecony
  • 15 zł paczka pocztowa
  • Odbiór osobisty
  • 0zł

Produkt enologiczny. Drożdże aktywne SpiritFerm Turbo FRUIT, specjalnie wyselekcjonowane i wysoko alkoholizujące (do 18%) drożdże przeznaczone do fermentacji nastawów owocowych, ukierunkowane na uwydatnienie aromatów owoców użytych do fermentacji. Zestaw zawiera dawkę enzymów ułatwiających fermentację owoców. Opakowanie na 25 litrów nastawu owocowego. Optymalna temperatura fermentacji 20-270C, w temperaturze 250C – czas fermentacji 4-6dni. Należy pamiętać, aby temperatura nastawu nie przekroczyła 350C. Aby otrzymać 18% alkoholu, moszcz owocowy należy uzupełnić syropem cukrowym. Ilość cukru jaka należy zastosować to około 200-300g/1litr moszczu (w zależności od rodzaju użytych owoców).

Instrukcja: drożdże dodajemy bezpośrednio do nastawu o temperaturze około 300C, następnie całość należy dokładnie wymieszać.

Skład: drożdże szczep Saccharomyces Bayanus, pożywka, witaminy i mikroelementy oraz enzymy. Masa netto 40g

Enological product. Active yeast SpiritFerm Turbo FRUIT, specially selected and highly alcoholizing (up to 18%) yeast for fermentation of fruit mixture, aimed at emphasizing the flavors of fruit used for fermentation. The kit includes a dose of enzymes to facilitate the fermentation of fruit. Package for 25 liters of fruit mixture. Optimum fermentation temperature 20-27°C, at 25°C – the fermentation time 4-6days. Please note that the temperature of the mixture should not exceed 35°C.

Instructions: add the yeast directly to the mixture at a temperature of about 30°C, then mix thoroughly

Composition: Bayanus Saccharomyces yeast strain, medium, vitamins and microelements and enzymes. Net weight 40g

 

 

 

 

 

 

 


Generated by Allegro module - Copyright © 2014 by addonsPresta.com