|
|
Zamówienia i porady specjalisty tel 604 [zasłonięte] 465 e-mail [zasłonięte]@interia.pl |
|
|
|
nr. konta
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 674247
|
|
|
|
Koszty wysyłki podane są zawsze w opisie przedmiotu – zależą tylko od jego wagi. Nie pobieramy żadnych opłat za pakowanie paczek, kartony, folie, taśmy itp.
|
|
|
|
Możliwy odbiór osobisty.
ul. Kościuszki 35b 96-315 Wiskitki
|
|
|
|
1. Nie masz zamiaru kupować to nie licytuj - nie ma możliwości odwołania oferty kup-teraz. 2. W tytule przelewu podaj swój nick z allegro lub nr aukcji. 3. Prosimy o podpisywanie się w e-mailach oraz prowadzenie korespondencji w formie "odpowiedz nadawcy" 4. Na określenie formy płatności i wysyłki, lub wpłatę na konto czekamy do 2 tygodni po czym wysyłamy przypomnienie. 5. Kupujący wystawia komentarz jako pierwszy. 6. W razie jakichkolwiek pytań lub niejasności proszę o kontakt. 7. Preferujemy kontakt e-mail. 8. Pracujemy od 8.00 do 20.00 |
|
|
Witam na mojej aukcji
na której oferuję
Zestaw 6 szt.
Aktywnych drożdży SpiritFerm T3 Bardzo mocne, drożdże gorzelnicze - nawet do 17% alkoholu!!! SpiritFerm T3 to najlepsza konkurencja dla drożdży z serii Coobra. T3 to mieszanka aktywnych drożdży gorzelniczych, pożywki , witamin i mikroelementów przeznaczona do szybkiej fermentacji nastawów cukrowych. Niska cena przy dużej wydajności (nawet 17%) i maksymalnie krótkim czasie fermantacji sprawiają, że drożdże SpiritFerm T3 powoli stają się hitem na polskim rynku. 5kg cukru daje 13% w 1 dzień, 6kg cukru daje 15% w 2 dni, 7kg cukru daje 17% w 3 dni.
Instrukcja: wybrana ilość cukru (5, 6 lub 7kg) rozpuścić w 21l. ciepłej wody, po ostudzeniu nastawu do temperatury 20-30°C dodać zawartość torebki intensywnie mieszając, fermentację trzeba przeprowadzić w temperaturze 22-27°C. Czas fermentacji 1 - 3 dni w zależności od ilości cukru dodanego do nastawu.
!!! UWAGA !!! dotyczy wszystkich szybkich drożdży turbo!!!UWAGA!!!
Fermentacja przebiega bardzo burzliwie (duże wydzielanie CO2), dlatego nie zaleca się używania korków i rurek fermentacyjnych w balonach. W pojemnikach fermentacyjnych nie należy dociskać pokrywy(ma leżeć luźno).
Zaleca się używać dużych balonów i pojemników fermentacyjnych, dla 21-litrowego nastawu potrzebny jest pojemnik lub balon o pojemności co najmniej 30 litrów.
Nigdy nie wolno dopuścić do przekroczenia temperatury 35°C, powyżej tej temperatury drożdże przestaną pracować.
Nie należy łączyć kilku opakowań drożdży ponieważ łączenie kilku opakowań nawet przy zwiększeniu ilości cukru i wody może doprowadzić do przekroczenia dopuszczalnej temperatury fermentacji.
Masa netto 1 szt drożdży: 125g
Temperatura pracy: od 20 do 30°C Temperatura optymalna: 25°C Czas fermentacji SpiritFerm Turbo3:
5kg cukru w 1 dzień daje 13%
6kg cukru w 2 dni daje 15%
7kg cukru w 3 dni daje 17%
Produkt enologiczny.
Listem wysyłam tylko jeden zestaw drożdży.
Koszty wysyłki paczką:
Przy wpłacie na konto:
Paczka do 1 kg: 9,5 zł - ekonomiczna, 11 zł - priorytetowa - 1 zestaw(6szt)
Paczka do 2 kg: 11 zł - ekonomiczna, 13 zł - priorytetowa - 2 zestawy (12szt)
Paczka do 5 kg: 13 zł - ekonomiczna, 14,5 zł - priorytetowa - 5 zestawów (30szt)
Firma kurierska do 30 kg - 20 zł
Za pobraniem:
Paczka do 1 kg : 12,5 zł - ekonomiczna, 15,5 zł - priorytetowa - 1 zestaw(6szt)
Paczka do 2 kg : 14 zł - ekonomiczna, 17 zł - priorytetowa - 2 zestawy (12szt)
Paczka do 5 kg : 16 zł - ekonomiczna, 19 zł - priorytetowa - 5 zestawów (30szt)
Firma kurierska do 30 kg - 27 zł
Zapraszam na pozostałe aukcje
|
|