Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże Safbrew WB-06 KRAKÓW

07-05-2015, 12:18
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 11.50 zł     
Użytkownik marxam-enology
numer aukcji: 5246057916
Miejscowość Kraków
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 8   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa

Zamawiając na naszych aukcjach za przesyłkę kurierem płacisz tylko raz bez znaczenia jak wiele produktów zamówisz!

Polecamy odbiór osobisty w sklepie przy ul. Wodnej 2 w Krakowie lub wybór przesyłki kurierskiej,

obsługuje nasz firma kurierska DHL.

Przesyłka kurierska lub odbiór osobisty w Salonie Sprzedaży:

ul. Wodna 2 (na przeciwko nr 17)
30-556 Kraków

Otwarte

Poniedziałek-Piątek 08:00-18:00

Sobota 9:00-13:00

kliknij, aby powiększyć kliknij, aby powiększyć
Płatności

Marxam Project
Marcin Bauer
ul. Wodna 2
30-556 Kraków

nr konta: 43 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 750160

O nas

Jesteśmy legalnie działającą firmą,
do każdego zakupu załączamy paragon.
Wystawiamy także faktury VAT.

Możliwa wysyłka za granicę po wcześniejszym ustaleniu ceny przesyłki.

Kontakt

tel. 519 [zasłonięte] 913 (08:00-18:00)

tel. 602 [zasłonięte] 525 (10:00-18:00)
[zasłonięte]@marxam-enology.pl

Drożdże Safbrew WB-06

Drożdże Safbrew WB-06

Charakterystyka produktu

Odbiór osobisty w sklepie przy ulicy Wodnej 2 (na przeciwko nr 17) w Krakowie (godz. 8:00-18:00)!
Przed przyjazdem sprawdź dokładnie mapkę dojazdu znajdującą się po lewej stronie!

Drożdże Safbrew WB-06

Drożdże piwowarskie górnej fermentacji, przeznaczone do piw pszenicznych w stylu bawarskim. Drożdże nadają piwu nuty estrowe i estrowo-fenolowe, typowe dla piw pszenicznych (aromat bananów i goździków).

Opakowanie wystarcza na około 20 litrów piwa.

Optymalna temperatura fermentacji: 18-24 st. C

Przed zadaniem drożdży należy je uwodnić w sterylnej wodzie lub brzeczce (w ilości 10 krotnie większej niż masa drożdży) o temperaturze ok. 27 st. C. Łagodnie mieszać do uzyskania konsystencji kremu drożdżowego (ok. 30 minut), a następnie dodać do pojemnika fermentacyjnego.