Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze TURBO FRUIT SpiritFerm

26-06-2015, 9:35
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 7 zł      Aktualna cena: 7 zł     
Użytkownik winoart
numer aukcji: 5396298815
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 34    Wyświetleń: 140   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Tel.226[zasłonięte]019
Tel.226[zasłonięte]226
Tel.501[zasłonięte]132

[zasłonięte]@winoart.pl

Godziny otwarcia
pon. - pt.: 10.00-18.00
sobota: 10.00-12.00

KURIER

Koszt wysyłki bez względu na ilość zakupionych przedmiotów jest jednorazowy do 30 kg, nietypowe gabaryty są liczone indywidualnie. Paczki wysyłane są od pn. do pt.


Zakupione produkty można również odbierać osobiście w naszym stacjonarnym sklepie. Mapka poniżej.


Do każdej przesyłki dołączony jest dowód zakupu.Paragon lub faktura.


POCZTA

Polecamy przesyłkę Poleconą - jest pewna i gwarantowana lub kuriera. Jeśli jednak wybiorą Państwo przesyłkę niepoleconą to ryzykują Państwo zaginięcie przesyłki i brak możliwości reklamacji.


DANE DO PRZELEWU

Argedo ul.Broniewskiego 56 01-716 Warszawa nr rachunku: 45 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020000 [zasłonięte] 156557

Drożdże SpiritFerm Turbo Fruit
 
Drożdże aktywne SpiritFerm Turbo Fruit, specjalnie wyselekcjonowane i wysoko alkoholizujące (do 18%) drożdże przeznaczone do fermentacji nastawów owocowych, ukierunkowane na uwydatnienie aromatów owoców użytych do fermentacji. Zestaw zawiera dawkę enzymów ułatwiających fermentację owoców.
Optymalna temperatura fermentacji 20 - 27°C, w temperaturze 25°C - czas fermentacji 4 - 6 dni. Należy pamiętać, aby temperatura nastawu nie przekroczyła 35 °C. Aby otrzymać 18% alkoholu, moszcz owocowy należy uzupełnić syropem cukrowym. Ilość cukru jaką należy zastosować to około 200 - 300 g/1litr moszczu (w zależności od rodzaju użytych owoców).
 
Sposób użycia:
 
 
Drożdże dodajemy bezpośrednio do nastawu o temperaturze około 30°C, następnie całość należy dokładnie wymieszać.
 
 
 
Masa netto:50 g