Kilka słów o nas:
Jesteśmy legalnie działającą firmą, na wszystkie zakupy wystawiamy paragon lub na życzenie Faktura Vat.
Naszą pasją jest wszystko co możemy wytworzyć domowymi sposobami, prawie tak jak robili to nasi przodkowie. Od lat poszerzamy swoje zainteresowania i ulepszamy technologie tworzenia naszych specjałów. Samodzielnie wytwarzamy wina, piwa, miody pitne, nalewki, wódki smakowe, pieczemy chleb, wędzimy wędliny domowe, robimy domowe przetwory i sery. Oprócz tego uprawiamy ogród, skąd bierzemy wiele produktów, do tego nasze hobby to też wędkarstwo i akwarystyka.
Przedmioty zakupione na wszystkich naszych aukcjach pakujemy w jedną paczkę.
Przy każdym przedmiocie staramy się podawać jego wagę i koszty całkowite można sobie obliczyć wg cennika. W razie wątpliwości proszę o kontakt w celu określenia kosztów przesyłki.
szczegółowe informacje o kosztach wysyłki na stronie O Nas
Zapraszamy również do zakupów na drugim naszym koncie, zakupy z obu kont wysyłamy w jednej przesyłce, proszę tylko o informację mailową lub w uwagach do sprzedającego http://alle/listing/user.php?us_id=21[zasłonięte]947
Drożdże Gorzelnicze T Vodka Star waga 99g
Drożdże gorzelnicze T VODKASTAR - ten sam producent co sprawdzone T3 i T48 zapewnia najwyższą jakość, jest to odpowiednik Alcotec Vodka Star.
Super czysty alkohol, można je łączyć w duże nastawy.
W T Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Zawartość: drożdże+pożywka+witaminy oraz mikroelementy
Instrukcja: należy rozpuścić 6kg cukru w 21l wody. Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać przez ok. 1 min. Drożdże są odporne na wysokie temperatury, pracują nawet w 35*C, mocna je łączyć w duże nastawy, 1 torebka na każde 25l nastawu.
!!!UWAGA dotycząca wszystkich drożdży TURBO !!!v Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.
v Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).
v Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.
v Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować).