Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze T3 Super 7kg KRAKÓW

26-12-2014, 11:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9.10 zł     
Użytkownik marxam-enology
numer aukcji: 4838733323
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 36   
Koniec: 26-12-2014 10:50:25
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa

Zamawiając na naszych aukcjach za przesyłkę kurierem płacisz tylko raz bez znaczenia jak wiele produktów zamówisz!

Polecamy odbiór osobisty w sklepie przy ul. Wodnej 2 w Krakowie lub wybór przesyłki kurierskiej,

obsługuje nasz firma kurierska DHL.

Przesyłka kurierska lub odbiór osobisty w Salonie Sprzedaży:

ul. Wodna 2 (obok 2G)
30-556 Kraków

Otwarte

Poniedziałek-Piątek 08:00-18:00

Sobota 9:00-13:00

kliknij, aby powiększyć kliknij, aby powiększyć
Płatności

Marxam Project
Marcin Bauer
ul. Wodna 2
30-556 Kraków

nr konta: 43 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 750160

O nas

Jesteśmy legalnie działającą firmą,
do każdego zakupu załączamy paragon.
Wystawiamy także faktury VAT.

Możliwa wysyłka za granicę po wcześniejszym ustaleniu ceny przesyłki.

Kontakt

tel. 512 [zasłonięte] 913 (08:00-18:00)

tel. 602 [zasłonięte] 525 (10:00-18:00)
[zasłonięte]@marxam-enology.pl

Drożdże gorzelnicze T3 Super 7kg

Drożdże gorzelnicze T3 Super 7kg

Charakterystyka produktu

Odbiór osobisty w sklepie przy ulicy Wodnej 2 (obok 2G) w Krakowie (godz. 8:00-18:00)!
Przed przyjazdem sprawdź dokładnie mapkę dojazdu znajdującą się poniżej!

Drożdże gorzelnicze T3

oznaczenie seria T to skrót od TURBO. Seria drożdży T – T3, T48, TVodka Star – to produkty o najlepszym stosunku cena/jakość. Produkowane w Szwecji by sprostać wysokim wymaganiom naszych Klientów.

Drożdże gorzelniane T3

Zawartość: 130g netto C drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.

Instrukcja: 6kg cukru daje 15% w ciągu 3 dni , 7kg cukru daje 17% w ciągu 5 dni. Rozpuścić wybraną ilość cukru w 25L wody. Do nastawu o temp. ok. 20-250C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-250C.