Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze Spirit Ferm T3 turbo bimber

08-07-2015, 1:07
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 7.90 zł      Aktualna cena: 7.90 zł     
Użytkownik SpiritPol
numer aukcji: 4975994652
Miejscowość Palestyna
Kupiono sztuk: 15    Wyświetleń: 60   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Wszystkie aukcje|Komentarze|Strona "O mnie"|Wyślij wiadomość|Regulamin
HIT!Drożdże Spirit Ferm T3 
Kontakt


tel. [zasłonięte]885-81-66

mail: [zasłonięte]@wp.pl

Wysyłka

 

Expresowa wysyłka!

Listy "niepolecone" wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, ponieważ ani sprzedający ani Poczta Polska nie odpowiadają za nie w przypadku zaginięcia.

 

Numer konta bankowego

20 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]4400002 [zasłonięte] 014621

Regulamin


Kupując na naszych aukcjach zgadzasz się na regulamin sklepu dostępny na stronie "O mnie" lub  KLIKNIJ TUTAJ.

 

 

 

 

 

Zapraszamy do naszego sklepu! KLIKNIJ TUTAJ!

 

 

Drożdże Spirit Ferm T3


Szukasz innych drożdży? KLIKNIJ TUTAJ!

 

 

Super drożdże Spirit Ferm T3 szybkie, aktywne drożdże gorzelnicze - do 17% alk. !!! Spirit Ferm T3 to mieszanka aktywnych drożdży gorzelnianych, pożywki dla drożdży, witamin i mikroelementów niezbędnych do szybkiej fermentacji zacierów cukrowych. Zachowanie niskiej ceny przy dużej wydajności (nawet 17%) i maksymalnie krótkim czasie fermentacji sprawiają ze drożdże T3 są najczęściej stosowanymi drożdżami na polskim rynku. 5kg cukru daje 13% w 1 dzień 6kg cukru daje 15% w 2 dni 7kg cukru daje 17% w 3 dni.

 

 

 

Najtaniej na allegro!

Cena netto: 6,24 zł
Cena brutto: 7,90 zł


Instrukcja:

Wybraną ilość cukru (5-7kg) rozpuścić w 21L ciepłej wody, po ostudzeniu nastawu do temperatury poniżej 25°C dodać zawartość torebki intensywnie mieszając przez 1 minute. Fermentacje przeprowadzić w temperaturze 20-25°C. Czas fermentacji 3 lub 5 dni w zależności od ilości cukru dodanego do nastawu. Temperatura pracy: 20-25°C Temperatura optymalna: 25°C Czas fermentacji: 3 dni dla nastawu z 6kg cukru lub 5 dni dla nastawu z 7kg cukru Wydajność: 17% alkoholu z 7kg cukru lub 15% alkoholu z 6kg cukru.

Waga netto: 125g .

 

 




 


 

 

 

 


Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiowanie szablonu, opisu i zdjęć zabronione!

Zapraszamy na nasze inne aukcje!

KomentarzePanelealle

  galerie sprzedazy