Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze GULD Turbo zacier bimber dovre

12-06-2015, 1:54
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 7.99 zł     
Użytkownik SpiritPol
numer aukcji: 4988620782
Miejscowość Palestyna
Wyświetleń: 36   
Koniec: 12-06-2015 01:53:52
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Wszystkie aukcje|Komentarze|Strona "O mnie"|Wyślij wiadomość|Regulamin
HIT!Drożdże gorzelnicze GULD Turbo 
Kontakt


tel. [zasłonięte]885-81-66

mail: [zasłonięte]@wp.pl

Wysyłka

 

Expresowa wysyłka!

Listy "niepolecone" wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, ponieważ ani sprzedający ani Poczta Polska nie odpowiadają za nie w przypadku zaginięcia.

 

Numer konta bankowego

20 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]4400002 [zasłonięte] 014621

Regulamin


Kupując na naszych aukcjach zgadzasz się na regulamin sklepu dostępny na stronie "O mnie" lub  KLIKNIJ TUTAJ.

 

 

 

 

Zapraszamy do naszego sklepu! KLIKNIJ TUTAJ!

 

 

Drożdże gorzelnicze GULD Turbo


Szukasz innych drożdży? KLIKNIJ TUTAJ!

 

Drożdże aktywne GULD Old Grand's to specjalnie wyselekcjonowane i alkoholizujące drożdże przeznaczone do fermentacji nastawów cukrowych. 

Zestaw zawiera dawkę enzymów ułatwiających fermentację. Opakowanie na 25 litrów nastawu cukrowego. Optymalna temperatura fermentacji 25-30*C, w temperaturze 25*C – czas fermentacji 2-3 dni. 

Należy pamiętać, aby temperatura nastawu nie przekroczyła 35*C. 

 

Skład: 

drożdże, pożywka, witaminy i mikroelementy. 

Fermentacja przebiega burzliwie. 

Nie należy używać rurek fermentacyjnych ani korków. 

 

Masa netto: 130g 

 

 

Najtaniej na allegro!

Cena netto: 6,50 zł
Cena brutto: 7,99 zł

 

Instrukcja:

Wsypujemy 6 kg cukru do pojemnika fermentacyjnego,dolewamy ciepłej wody do objętości 25 l stale mieszając.Po całkowitym rozpuszczeniu cukru czekamy aż temperatura nastawu osiągnie 25-30*C.Następnie wsypujemy cała zawartość saszetki z drożdżami i dobrze mieszmy.Czas fermentacji 2-3 dni.

 

 



 


 

 

 

 


Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiowanie szablonu, opisu i zdjęć zabronione!

Zapraszamy na nasze inne aukcje!

KomentarzePanelealle

  galerie przedmiotow