Firma Handlowo Usługowa M&M Stanisław Górny 13 34-105 Wysoka
NIP:737[zasłonięte]175-34 REGON:122[zasłonięte]646
Telefon +48 [zasłonięte]-411-499 +48 [zasłonięte] 029 522
email:[zasłonięte]@domowybrowarek.pl Nr GG 204358 |
|
Numer konta 191[zasłonięte]421411[zasłonięte]01048[zasłonięte]299
|
|
|
|
Zakupy do godziny 12 wysyłamy tego samego dnia „ warunek pieniążki do 12 godziny są na naszym koncie lub Płatność poprzez Allegro , Paczka Pobraniowa
|
”Procesy zachodzące podczas fermentowania brzeczki piwnej są dość dobrze poznane i zdefiniowane naukowo, to przygotowanie każdej warki jest nowym wyzwaniem , eksperymentem i zabawa , ponieważ zarówno oferta ekstraktów słodowych jak i mozliwości wzbogacania smaku piwa są bardzo szerokie”
Trafiłeś idealnie
Drożdże Gorzelnicze
Coobra 7 to specjalna mieszanka drożdży gorzelniczych, pożywki , witamin i mikroelementów przeznaczona do szybkiej fermentacji nastawów cukrowych.
Drożdże w sprzyjających warunkach przefermentują 7kg cukru w ciągu 5 dni !!!
-
- 14% w 3 dni - rozpuścić 6kg cukru w 22l wody
-
- 16 %w 5 dni - rozpuścić 7kg cukru w 22l wody
Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać przez ok. 1 min. Optymalna temperatura fermentacji 22-24 º C.
Zawartość: drożdże+pożywka+witaminy oraz mikroelementy.
|
Zapraszam na drugie konto domowybrowarek jeden koszt wysyłki
Drożdże gorzelnicze
UWAGA
* Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.
* Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).
* Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L
wody min.30L fermentator.
* Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35°C(drożdże przestaną pracować).)
Masa netto 124 g
.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|