Kontakt |
tel. [zasłonięte]667-15-85
mail: [zasłonięte]@wp.pl
|
|
|
|
Wysyłka |
Expresowa wysyłka!
Wszystkie przedmioty zakupione do godziny 14:00 wysyłamy tego samego dnia!
|
|
|
|
Płatności |
W formie listu wysyłamy tylko 1 szt.
Listy "niepolecone" wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, ponieważ ani sprzedający ani Poczta Polska nie odpowiadają za nie w przypadku zaginięcia.
|
|
|
![](http://imageshack.us/a/img20/5296/xjuz.jpg) ![](http://imageshack.us/a/img545/7913/vydi.jpg)
![](http://imageshack.us/a/img24/3223/bl7b.png)
![](http://imageshack.us/a/img542/3658/lhtp.jpg)
![](http://imageshack.us/a/img14/8638/i5d6.jpg)
![](http://imageshack.us/a/img90/8636/kksg.jpg) ![](http://imageshack.us/a/img607/388/jie8.jpg)
|
|
|
![](http://imageshack.us/a/img855/2757/3wl.gif)
Aktywne drożdże gorzelnicze Coobra Whisky
![](http://imageshack.com/a/img17/1763/l0ow.jpg)
Suche aktywne drożdże Coobra Whisky to szczep stosowany przez wiele szkockich gorzelni do produkcji whisky. Drożdże tworzą rypową dla whisky czy bourbonu charakterystykę smakowo zapachową. Drożdże należy stosować do nastawów ze zboża, kukurydzy, ryżu itp.
Oprócz zawartego w opakowaniu enzymu amyloglukozydazy potrzebna jest także amylaza do rozkładu skrobi na fermentujące cukry proste.
Cena netto: 8,04 zł Cena brutto: 9,89 zł
Proporcje:
do 12%
fermentacja 3-6 dni
Sposób użycia:
Rozsypać zawartość torebki na powierzchnię zacieru w temp. Pokojowej i odczekać 20min, a następnie całośc dokładnie wymieszać. Fermentacja trwa przez 3-6 dni (zależy od rodzaju surowca i temp. Otoczenia) do 12% alkoholu.
Masa netto: 72 g
Ze względu na burzliwy przebieg fermentacji nie zalecamy używania rurek fermentacyjnych i korków.
![](http://imageshack.us/a/img853/5561/3vk7.jpg)
![](http://imageshack.us/a/img41/8925/8ug.gif)
|
|
|
|