|
|
Zamówienia i porady specjalisty tel 604 [zasłonięte] 465 e-mail [zasłonięte]@interia.pl |
|
|
|
nr. konta
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 674247
|
|
|
|
Koszty wysyłki podane są zawsze w opisie przedmiotu – zależą tylko i wyłącznie od jego wagi. Nie pobieramy żadnych opłat za pakowanie paczek, kartony, folie, taśmy itp.
|
|
|
|
Możliwy odbiór osobisty.
ul. Kościuszki 35b 96-315 Wiskitki
|
|
|
|
1. Nie masz zamiaru kupować to nie licytuj - nie ma możliwości odwołania oferty kup-teraz. 2. W tytule przelewu podaj swój nick z allegro lub nr aukcji. 3. Prosimy o podpisywanie się w e-mailach oraz prowadzenie korespondencji w formie "odpowiedz nadawcy" 4. Na określenie formy płatności i wysyłki, lub wpłatę na konto czekamy do 2 tygodni po czym wysyłamy przypomnienie. 5. Kupujący wystawia komentarz jako pierwszy. 6. W razie jakichkolwiek pytań lub niejasności proszę o kontakt. 7. Preferujemy kontakt e-mail. 8. Pracujemy od 8.00 do 20.00 |
|
|
Witam na mojej aukcji
na której oferuję
Coobra 7 to specjalna mieszanka drożdży gorzelniczych, pożywki , witamin i mikroelementów przeznaczona do szybkiej fermentacji nastawów cukrowych. Drożdże w sprzyjających warunkach fermentują 7kg cukru w ciągu 5 dni !!!
Instrukcja: 7kg cukru należy rozpuścić w 22L ciepłej wody, po ostudzeniu nastawu do temperatury ok. 25°C dodać zawartość torebki intensywnie mieszając przez 1 minute, fermentacje przeprowadzić w temperaturze 20-30°C. Optymalna temperatura fermentacji to 25°C. Nastaw zostanie przefermentowany w ciągu 24 godzin.
!!! UWAGA !!! dotyczy wszystkich szybkich drożdży turbo!!! UWAGA!!!
Fermentacja przebiega bardzo burzliwie (duże wydzielanie CO2), dlatego nie zaleca się używania korków i rurek fermentacyjnych w balonach. W pojemnikach fermentacyjnych nie należy dociskać pokrywy (musi leżeć luźno).
Zaleca się używać dużych balonów i pojemników fermentacyjnych, dla 21-litrowego nastawu potrzebny jest pojemnik lub balon o pojemności co najmniej 30 litrów.
Nigdy nie wolno przekroczyć temperatury 35°C, powyżej tej temperatury drożdże przestaną pracować. Nie należy łączyć kilku opakowań drożdży jednocześnie, ponieważ łączenie kilku opakowań nawet przy zwiększeniu ilości cukru i wody może doprowadzić do przekroczenia dopuszczalnej temperatury fermentacji (nie dotyczy drożdży Coobra 6 MAGNUM).
Temperatura pracy: 20-30°C Temperatura optymalna: 25°C Czas fermentacji: 3-5 dni Wydajność: około 14% alkoholu z 6kg cukru lub17% z 7kg cukru Waga netto:124g
1-3 szt. - paczka lub list do 0,5 kg
4-6 szt. - paczka do 1 kg
7-13 szt. - paczka do 2 kg
14-32 szt. - paczka do 5 kg
Koszty wysyłki
Po wpłacie na konto:
Paczka do 1 kg: 9,5 zł - ekonomiczna, 11 zł - priorytetowa
Paczka do 2 kg: 11 zł - ekonomiczna, 13 zł - priorytetowa
Paczka do 5 kg: 13 zł - ekonomiczna, 14,5 zł - priorytetowa
Firma kurierska do 30 kg - 20 zł
Za pobraniem:
Paczka do 0,5 kg: 10,5 zł - ekonomiczna, 13,5 zł - priorytetowa
Paczka do 1 kg : 12,5 zł - ekonomiczna, 15,5 zł - priorytetowa
Paczka do 2 kg : 14 zł - ekonomiczna, 17 zł - priorytetowa
Paczka do 5 kg : 16 zł - ekonomiczna, 19 zł - priorytetowa
Firma kurierska do 30 kg - 27 zł
Zapraszam na pozostałe moje aukcje
|
|