Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze Coobra 8 gorzelniane do bimbru

26-04-2015, 15:38
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 13.90 zł     
Użytkownik Bimbrownicy
numer aukcji: 5261023682
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 7   
Koniec: 26-04-2015 13:56:34
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dokument bez tytułu

501-[zasłonięte]-209                          [zasłonięte]@gmail.com
 
image

Drożdże gorzelnicze COOBRA 8

Drożdże COOBRA 8 – silna mieszanka najwyższej jakości drożdży gorzelniczych do szybkiej fermentacji 8kg cukru (lub 9kg glukozy) do 18%. Cukier należy rozpuścić w 21L ciepłej wody. Jak temperatura nastawu opadnie do 300C należy dodać całą zawartość saszetki z drożdżami i dobrze wymieszać. Optymalna temperatura fermentacji 250C.

Zawartość: 116g netto – drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.

Wyprodukowano w Anglii.

UWAGA dotycząca wszystkich drożdży Coobra!!!

Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.

Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).

Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.

 

Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 350C (drożdże przestaną pracować).

.

Szanowni Klienci!!!

 

Jako przesyłkę sugerujemy wybrać list polecony, paczkę, kuriera lub paczkomaty - tylko w tych przesyłkach w razie zagięcia mamy możliwość sprawdzenia co się stało i ewentualnej reklamacji. 

Listy ekonomiczne i priorytetowe (zwykłe - bez polecenia) wysyłamy na wyłączną odpowiedzialność klienta!!!

 

Paweł Wojcieszuk GPW
03-287 Warszawa, ul. Uroczysko 5/3
NIP: 113[zasłonięte]5804

 

 Wszelkie wpłaty prosimy dokonywać na rachunek:(w tytule proszę wpisać login Allegro)

13 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020002 [zasłonięte] 537762

 
.
.
.
.
.
.