Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze Coobra 8 do bimbru, zacieru

06-02-2014, 22:09
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 13.49 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 13.49 zł     
Użytkownik swiatdrozdzy
numer aukcji: 3865305533
Miejscowość Rzeszów
Kupiono sztuk: 8    Licytowało: 2    Wyświetleń: 63   
Koniec: 06-02-2014 22:05:45
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt

Świat Drożdży S.C.

35-011 Rzeszów
ul. Dojazd Staroniwa 2/31


Tel.:
+48 [zasłonięte] 371 800
+48 [zasłonięte] 266 006

E-mail: [zasłonięte]@swiatdrozdzy.pl

 

mbank

31 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 744174

Wysyłka

Sposób wysyłki:

  1. List priorytetowy 5zł (do każdej kolejnej szt. dopłata 1zł).
  2. List polecony ekonomiczny 4zł (do każdej kolejnej szt. dopłata 1zł).

 

Drożdże gorzelnicze Coobra 8

Specyfikacja produktu

Cena: 13.49 zł

Opis produktu

Zawartość: 116g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.

Instrukcja: 8kg cukru daje 18% w ciągu 5dni (temp. ferment. 30*C) lub w ciągu 10dni (temp. ferment. 20*C).

Rozpuścić 8kg cukru w 21L wody. Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-30*C.

Uwaga!!!!

- Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.
- Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).
- Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.
- Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować).
.


© PanelReklamowy