Kilka słów o nas:
Jesteśmy legalnie działającą firmą, na wszystkie zakupy wystawiamy paragon lub na życzenie Faktura Vat.
Naszą pasją jest wszystko co możemy wytworzyć domowymi sposobami, prawie tak jak robili to nasi przodkowie. Od lat poszerzamy swoje zainteresowania i ulepszamy technologie tworzenia naszych specjałów. Samodzielnie wytwarzamy wina, piwa, miody pitne, nalewki, wódki smakowe, pieczemy chleb, wędzimy wędliny domowe, robimy domowe przetwory i sery. Oprócz tego uprawiamy ogród, skąd bierzemy wiele produktów, do tego nasze hobby to też wędkarstwo i akwarystyka.
Przedmioty zakupione na wszystkich naszych aukcjach pakujemy w jedną paczkę.
Przy każdym przedmiocie staramy się podawać jego wagę i koszty całkowite można sobie obliczyć wg cennika. W razie wątpliwości proszę o kontakt w celu określenia kosztów przesyłki.
szczegółowe informacje o kosztach wysyłki na stronie O Nas
Zapraszamy również do zakupów na drugim naszym koncie, zakupy z obu kont wysyłamy w jednej przesyłce, proszę tylko o informację mailową lub w uwagach do sprzedającego http://alle/listing/user.php?us_id=21[zasłonięte]947
szczegółowe informacje o kosztach wysyłki na stronie O Nas
Zapraszamy również do zakupów na drugim naszym koncie, zakupy z obu kont wysyłamy w jednej przesyłce, proszę tylko o informację mailową lub w uwagach do sprzedającego http://alle/listing/user.php?us_id=21[zasłonięte]947
Drożdże Gorzelnicze Coobra7 pakiet 10szt waga 1300g
Drożdże gorzelnicze Coobra7
Zawartość:124g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.
Instrukcja: 6kg cukru daje 14% w ciągu 3 dni , 7kg cukru daje 16% w ciągu 5 dni. Rozpuścić wybraną ilość cukru w 22L wody. Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-30*C. Najlepsza temperatura fermentacji 25*C.
!!!UWAGA dotycząca wszystkich drożdży Coobra!!!v Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.
v Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).
v Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.
v Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować).