|
AUKCJA DOTYCZY:
Drożdże gorzelnicze Coobra 7
Zawartość: 124 g netto; drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.
Instrukcja:
6kg cukru daje 14% w ciągu 3 dni,
7kg cukru daje 16% w ciągu 5 dni,
7.5kg cukru daje 17.5% w ciągu 5-6 dni
Rozpuścić wybraną ilość cukru w 22l wody. Do nastawu o temp. ok. 30°C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20°C – 30°C. Najlepsza temperatura fermentacji 25°C.
UWAGA!!! Dotyczy wszystkich drożdży gorzelnianych Coobra
Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć) Pozostawić dużo miejsca w pojemnikach fermentacyjnych, gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21l wody min. 30l fermentator Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35°C (drożdże przestaną pracować)
kontakt
Więcej info na maila lub telefonicznie: 518[zasłonięte]265
|
|
Kontakt:
Telefon: 518[zasłonięte]265
Poniedziałek - Sobota od 9 do 18
Mail: [zasłonięte]@wp.pl
Regulamin
1. Udział w aukcji oznacza zapoznanie się z zasadami oraz ich akceptację
2. Nie muszą Państwo czekać na koniec aukcji, ponieważ paczkę wysyłamy po dokonaniu wpłaty na konto
3. Po zakończonej aukcji proszę o kontakt w celu dokończenia transakcji
4. Wysyłając e-maila proszę o podpisanie się nazwą użytkownika z allegro
5. Możliwy jest odbiór osobisty i płatność gotówką.
6. Towar wysyłamy po zaksię-gowaniu wpłaty na koncie.
7. Osoby z mniej niż 10 komentarzami allegro, proszone są o wcześniejszy kontakt telefoniczny
8. Czas realizacji do 5 dni
UWAGA!!! W tytule przelewu prosimy koniecznie o dopisanie numeru aukcji oraz swój nick.
Wysyłka po zaksięgowaniu kwoty na koncie.
Pobraniowa 28
|
|