Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze Coobra 6 duże nastawy MOCNE

15-06-2015, 1:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8.90 zł     
Użytkownik SpiritPol
numer aukcji: 4998506128
Miejscowość Palestyna
Wyświetleń: 27   
Koniec: 15-06-2015 01:20:25
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Wszystkie aukcje|Komentarze|Strona "O mnie"|Wyślij wiadomość|Regulamin
HIT!Drożdże gorzelnicze Coobra 6
Kontakt


tel. [zasłonięte]885-81-66

mail: [zasłonięte]@wp.pl

Wysyłka

 


Expresowa wysyłka!

Listy "niepolecone" wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, ponieważ ani sprzedający ani Poczta Polska nie odpowiadają za nie w przypadku zaginięcia.

 

Numer konta bankowego

20 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]4400002 [zasłonięte] 014621

Regulamin


Kupując na naszych aukcjach zgadzasz się na regulamin sklepu dostępny na stronie "O mnie" lub  KLIKNIJ TUTAJ.

 

 

 

 

Zapraszamy do naszego sklepu! KLIKNIJ TUTAJ!

 

 

Drożdże gorzelnicze Coobra 6


 

Szukasz innych drożdży? KLIKNIJ TUTAJ!

 

 

Najtaniej na allegro!

Cena netto: 7,32 zł
Cena brutto: 9,00 zł

Instrukcja:
6kg cukru należy rozpuścić w 21L ciepłej wody, po ostudzeniu nastawu do temperatury ok. 30°C dodać zawartość torebki intensywnie mieszając przez 1 minute, fermentacje przeprowadzić w temperaturze 20-30°C. Optymalna temperatura fermentacji to 25°C.

Przy większych nastawach zalecane są następujące proporcje:
  • 25l nastawu: 21l wody, 6kg cukru, 1 torebka drożdży, temperatura przy starcie 30°C, optymalna temperatura otoczenia 25°C, dopuszczalna temperatura otoczenia 20 - 30°C.
  • 100l nastawu: 85l wody, 24kg cukru, 4 torebka drożdży, temperatura przy starcie 22°C, optymalna temperatura otoczenia 22°C, dopuszczalna temperatura otoczenia 15 - 25°C.
  • 200l nastawu: 171l wody, 48kg cukru, 8 torebka drożdży, temperatura przy starcie 20°C, optymalna temperatura otoczenia 20°C, dopuszczalna temperatura otoczenia 10 - 25°C.
  • 500l nastawu: 428l wody, 120kg cukru, 15 torebka drożdży, temperatura przy starcie 20°C, optymalna temperatura otoczenia 15°C, dopuszczalna temperatura otoczenia 10 - 20°C.

    Doprowadzenie do przekroczenia 35°C spowoduje zastopowanie pracy drożdży.





     


     

     

     

     


    Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiowanie szablonu, opisu i zdjęć zabronione!

    Zapraszamy na nasze inne aukcje!

    KomentarzePanelealle

      darmowy panel aukcji