Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze Coobra 48 extreme 21% turbo

09-07-2015, 1:14
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 11.30 zł      Aktualna cena: 11.30 zł     
Użytkownik SpiritPol
numer aukcji: 4963112945
Miejscowość Palestyna
Kupiono sztuk: 5    Wyświetleń: 37   
Koniec: 09-07-2015 01:27:36
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Wszystkie aukcje|Komentarze|Strona "O mnie"|Wyślij wiadomość|Regulamin
HIT!Drożdże gorzelnicze Coobra 48 extreme 
Kontakt


tel. [zasłonięte]885-81-66

mail: [zasłonięte]@wp.pl

Wysyłka

 


Expresowa wysyłka!

Listy "niepolecone" wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, ponieważ ani sprzedający ani Poczta Polska nie odpowiadają za nie w przypadku zaginięcia.

 

Numer konta bankowego

20 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]4400002 [zasłonięte] 014621

Regulamin

 

Kupując na naszych aukcjach zgadzasz się na regulamin sklepu dostępny na stronie "O mnie" lub  KLIKNIJ TUTAJ.

 

 

 

 

Zapraszamy do naszego sklepu! KLIKNIJ TUTAJ!

 

 

Drożdże gorzelnicze Coobra 48 extreme


 

Szukasz innych drożdży? KLIKNIJ TUTAJ!

 

CUKIER6KG7KG8KG9KG
CZAS FERMENTACJI2 DNI3 DNI5 DNI7-10 DNI
TEMPERATURA20-35*C20-30*C20-27*C18-24*C
ALKOHOL14%17%19%21%

 

Najtaniej na allegro!

 Cena netto: 9,19 zł
Cena brutto: 11,30 zł

 

 

Instrukcja:

Rozpuścić odpowiednią ilość cukru (tabela) w 6L gorącej wody,uzupełnić chłodną wodą do pojemności 26L. Dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w tempereturze 20-25*C. Przy fermentacji w balonie nie używać korka,a w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy. Fermentacja przebiega bardzo burzliwie. Nie przekraczać zalecanych temperatur (tabela).

Waga netto:135g

Zawartość: drożdże, pożywka, enzymy, witaminy oraz mikroelementy.

 

*Aby uzyskać 21,5% alkoholu z 9kg cukru, temperatura fermentacji musi być cały czas utrzymywana pomiędzy 18-24*C. Należy schładzać nastaw jeżeli będzie to konieczne. Najlepsze efekty uzyskamy używając 10kg glukozy zamiast cukru.

 

 

 


 

 

 

 


Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiowanie szablonu, opisu i zdjęć zabronione!

Zapraszamy na nasze inne aukcje!

KomentarzePanelealle

  galerie przedmiotow