|
AUKCJA
DOTYCZY:
Drożdże gorzelnicze Coobra
48 EXTREME
Instrukcja: Rozpuścić
odpowiednią ilość cukru (tabela) w 6l gorącej wody, uzupełnić
chłodną wodą do pojemności 26l. Dodać zawartość torebki i dobrze
wymieszać przez ok. 1 min. Fermentować w temperaturze 20-25°C.
Przy fermentacji w balonie nie używać korka, a w pojemnikach fermentacyjnych
nie dociskać pokrywy. Fermentacja przebiega bardzo burzliwie.
Nie przekraczać zalecanych temperatur (tabela).
Zawartość: drożdże, pożywka, enzymy, witaminy
oraz mikroelementy.
Waga netto: 135g.
Aby uzyskać 21% alkoholu z 9kg cukru, temperatura
cieczy musi być cały czas utrzymywana pomiędzy 18-24°C, czyli
należy schładzać nastaw.
Najlepsze efekty uzyskamy używając 10kg
glukozy zamiast cukru.
UWAGA!!! Dotyczy wszystkich drożdży gorzelnianych
Coobra
Przy fermentacji w balonie nie używać rurki
fermentacyjnej ani korka
Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy
(ma luźno leżeć)
Pozostawić dużo miejsca w pojemnikach fermentacyjnych, gdyż fermentacja
przebiega bardzo burzliwie – dla 21l wody min. 30l fermentator
Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35°C (drożdże przestaną
pracować)
kontakt
Więcej info na maila lub telefonicznie:
518[zasłonięte]265
|
|
Kontakt:
Telefon: 518[zasłonięte]265
Poniedziałek
- Sobota od
9 do 18
Mail:
[zasłonięte]@wp.pl
Regulamin
1. Udział w aukcji
oznacza zapoznanie się z zasadami oraz ich akceptację
2. Nie muszą Państwo
czekać na koniec aukcji, ponieważ paczkę wysyłamy po dokonaniu
wpłaty na konto
3. Po zakończonej aukcji
proszę o kontakt w celu dokończenia transakcji
4. Wysyłając e-maila
proszę o podpisanie się nazwą użytkownika z allegro
5. Możliwy jest odbiór
osobisty i płatność gotówką.
6. Towar wysyłamy po
zaksię-gowaniu wpłaty na koncie.
7. Osoby z
mniej niż 10 komentarzami allegro, proszone są o wcześniejszy
kontakt telefoniczny
8. Czas realizacji
do 5dni roboczych
UWAGA!!!
W tytule przelewu prosimy koniecznie o dopisanie numeru aukcji
oraz swój nick.
Wysyłka
po zaksięgowaniu kwoty na koncie.
|
|