|
AUKCJA
DOTYCZY:
Drożdże gorzelnicze Coobra
24H
Zawartość: 116
g netto; drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.
Instrukcja: rozpuścić
6kg cukru w 21l wody. Do nastawu o temp. ok. 30°C dodać zawartość
torebki i dobrze mieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze
20°C – 30°C. Najlepsza temperatura fermentacji to 25°C, czas fermentacji
24 godziny. Coobra 24 jest nowym, extra mocnym i specjalnie stworzonym
preparatem do sfermentowania 6kg cukru w 24 godz.
UWAGA!!! Dotyczy wszystkich drożdży gorzelnianych
Coobra
Przy fermentacji w balonie nie używać rurki
fermentacyjnej ani korka
Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy
(ma luźno leżeć)
Pozostawić dużo miejsca w pojemnikach fermentacyjnych, gdyż fermentacja
przebiega bardzo burzliwie – dla 21l wody min. 30l fermentator
Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35°C (drożdże przestaną
pracować)
kontakt
Więcej info na maila lub telefonicznie:
518[zasłonięte]265
|
|
Kontakt:
Telefon: 518[zasłonięte]265
Poniedziałek
- Sobota od
9 do 18
Mail:
[zasłonięte]@wp.pl
Regulamin
1. Udział w aukcji
oznacza zapoznanie się z zasadami oraz ich akceptację
2. Nie muszą Państwo
czekać na koniec aukcji, ponieważ paczkę wysyłamy po dokonaniu
wpłaty na konto
3. Po zakończonej aukcji
proszę o kontakt w celu dokończenia transakcji
4. Wysyłając e-maila
proszę o podpisanie się nazwą użytkownika z allegro
5. Możliwy jest odbiór
osobisty i płatność gotówką.
6. Towar wysyłamy po
zaksię-gowaniu wpłaty na koncie.
7. Osoby z
mniej niż 10 komentarzami allegro, proszone są o wcześniejszy
kontakt telefoniczny
8. Czas realizacji
do 5dni roboczych
UWAGA!!!
W tytule przelewu prosimy koniecznie o dopisanie numeru aukcji
oraz swój nick.
Wysyłka
po zaksięgowaniu kwoty na koncie.
|
|